Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Δολοφονία Μακρή: Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα στη δίκη κατά των δύο κατηγορουμένων
[CNN Greece]: Δολοφονία Μακρή: Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα στη δίκη κατά των δύο κατηγορουμένων

[CNN Greece]: Δολοφονία Μακρή: Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα στη δίκη κατά των δύο κατηγορουμένων

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 στο Πανόραμα της Βούλας .

Παρούσα και σήμερα στη δικαστική αίθουσα ήταν η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, η οποία στο τέλος της συνεδρίασης ξέσπασε για μία ακόμα φορά, χαρακτηρίζοντας «καθάρματα» τους δύο Βουλγάρους κατηγορουμένους.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση κατέθεσε συνεργάτης του δολοφονηθέντος επιχειρηματία με τον οποίοεκείνη την ημέρα ήταν μαζί και δεν είχε αντιληφθεί να φοβόταν κάτι το θύμα.

«Μέχρι τελευταία στιγμή δεν αντιλήφθηκα ότι φοβόταν κάτι. Την ίδια ημέρα ήμασταν για καφέ. Φεύγουνε λέμε όλα καλά, το βράδυ έχουμε τα εγκαίνια και ξαφνικά δεχθήκαμε τηλέφωνο μαζί με ένα φίλο μου ότι πυροβόλησαν τον Γιάννη, πήγαμε και είδαμε το πτώμα» κατέθεσε στο δικαστήριο.

Στη συνέχεια κατέθεσε ο αστυνομικός ο οποίος εξέτασε το υλικό των καμερών τόσο από το σπίτι του θύματος στην οποία είχε καταγραφεί και η σκηνή του εγκλήματος όσο και από γειτονικές οικίες.

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού από την κάμερα στο σπίτι του επιχειρηματία έχει καταγραφεί πως «πηγαίνει το θύμα στο αυτοκίνητο, μπαίνει μέσα και εκείνη τη στιγμή, γρήγορα με ταχύτητα, έρχεται άτομο με όπλο στα χέρια, πυροβολεί στο αυτοκίνητο, το θύμα εξέρχεται από πόρτα οδηγού, και το άτομο συνεχίζει τους πυροβολισμούς, το θύμα καταρρέει και ο δράστης φεύγει τρέχοντας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!