Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Ο Δήμος της Βιέννης προσφέρει δωρεάν κουπόνια για καταστήματα εστίασης
[CNN Greece]: Ο Δήμος της Βιέννης προσφέρει δωρεάν κουπόνια για καταστήματα εστίασης

[CNN Greece]: Ο Δήμος της Βιέννης προσφέρει δωρεάν κουπόνια για καταστήματα εστίασης

Ο δήμαρχος και τοπικός κυβερνήτης της Βιέννης Μίχαελ Λούντβιγκ ανακοίνωσε το μεσημέρι εκστρατεία αποστολής δωρεάν κουπονιών για καταστήνατα εστίασης στα συνολικά 950.000 νοικοκυριά στην αυστριακή πρωτεύουσα.

Στόχος είναι να ενισχυθεί ο κλάδος της εστίασης. Τα κουπόνια προορίζονται για δωρεάν (μέχρις ενός ποσού) κατανάλωση στη γαστρονομία, που ανοίγει και πάλι από μεθαύριο Παρασκευή 15 Μαΐου, έπειτα από δύο μήνες διακοπής της λειτουργίας των επιχειρήσεων της, που είχε επιβληθεί στο πλαίσιο των γενικότερων μέτρων αντιμετώπισης της επιδημίας του κορονοϊού στην Αυστρία.

Από τα μέσα Ιουνίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, τα κουπόνια, ποσού 25 ευρώ για νοικοκυριά ενός ατόμου και 50 ευρώ για νοικοκυριά περισσότερων ατόμων, θα μπορούν να “εξαργυρωθούν” κατά την κατανάλωση σε όλα τα συμμετέχοντα εστιατόρια και καφέ της αυστριακής πρωτεύουσας, στην τόνωση των οποίων αποσκοπεί αυτή η ειδική προσφορά του Δήμου της Βιέννης.

Με την προϋπόθεση ότι θα εξαργυρωθούν όλα τα κουπόνια, η εκστρατεία θα κοστίσει στην πόλη 40 εκατομμύρια ευρώ, “ποσό που μπορούμε να το αντέξουμε”, όπως τόνισε ο δήμαρχος Μίχαελ Λούντβιγκ. “Τα καταφέραμε καλά με την οικονομία τα τελευταία χρόνια για να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα απαραίτητα κεφάλαια σε δύσκολες στιγμές και σε τελική ανάλυση υπάρχουν στην πόλη 6.000 εστιατόρια με περίπου 60.000 υπαλλήλους, όπως επίσης και 3.000 καφέ”, πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!