Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Χαρίτσης κατά ΕΣΡ: Να παραιτηθεί ο κ. Κουτρομάνος αν δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του
[CNN Greece]: Χαρίτσης κατά ΕΣΡ: Να παραιτηθεί ο κ. Κουτρομάνος αν δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του

[CNN Greece]: Χαρίτσης κατά ΕΣΡ: Να παραιτηθεί ο κ. Κουτρομάνος αν δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του

Σε καταγγελία σε βάρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) προέβη την Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης , αναφέροντας ότι ουδέποτε υπήρξε παρέμβαση της Ανεξάρτητης Αρχής στο ζήτημα της τήρησης της αναλογικής προβολής των πολιτικών δυνάμεων στα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα.

Όπως αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του ο κ. Χαρίτσης , «στις 14 Απριλίου απέστειλα, ως εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επιστολή προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ζητώντας την άμεση παρέμβασή του σχετικά με την τήρηση της αναλογικής προβολής των πολιτικών δυνάμεων στα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα. Στις τρεις εβδομάδες που μεσολάβησαν ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Αθανάσιος Κουτρομάνος, δεν προέβη σε καμία σχετική ενέργεια».

Ο κ. Χαρίτσης κατηγόρησε στον κ. Κουτρομάνο ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής «απέφυγε να τοποθετηθεί επί της ουσίας ενός αιτήματος που σχετίζεται με την ποιότητα της δημοκρατίας μας».

«Πιο συγκεκριμένα, αποποιήθηκε τις υποχρεώσεις του επικαλούμενος διάφορες αστήριχτες δικαιολογίες, αντί να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στα θέματα δημοκρατίας και πολυφωνίας που έθεσαν βουλευτές του συνόλου των κομμάτων της αντιπολίτευσης», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!