Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Ο Χάρι και η Μέγκαν συζητάνε με τους νέους για ίσα δικαιώματα και δικαιοσύνη
[CNN Greece]: Ο Χάρι και η Μέγκαν συζητάνε με τους νέους για ίσα δικαιώματα και δικαιοσύνη

[CNN Greece]: Ο Χάρι και η Μέγκαν συζητάνε με τους νέους για ίσα δικαιώματα και δικαιοσύνη

Ως υποστηρικτές της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας σε όλο τον κόσμο, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μεριμνούν σταθερά για αυτούς που πάντα μιλούν και βοηθούν τους άλλους να ακουστούν.

Ο Χάρι και η Μέγκαν συνέχισαν αυτήν την υπόσχεση όταν ένωσαν νέους που ηγούνται σε διάφορα κινήματα από όλο τον κόσμο, την περασμένη εβδομάδα για μια σε βάθος συνομιλία σχετικά με τα ίσα δικαιώματα, και τη δικαιοσύνη. Σε υποστήριξη στο κίνημα BlackLivesMatter, το Queen’s Commonwealth Trust διεξάγει εβδομαδιαίες συζητήσεις με νέους από το δίκτυο και ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος του οργανισμού (αντίστοιχα), ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην τελευταία τους συζήτηση.

Κατά τη διάρκεια της τηλεσυζήτησης, το ζευγάρι μίλησε για τη σημασία της διασφάλισης και της προώθησης των ανθρωπίνωνδικαιωμάτων και της δικαιοσύνης, επιπλέον επισήμαναν την επείγουσα ανάγκη να προωθηθούν μακροπρόθεσμες και πρακτικές λύσεις για το μέλλον, ενώ τόνισαν γιατί είναι σημαντικό να αμφισβητούμε την ασυνείδητη προκατάληψη και να αναγνωρίζουμε λάθη του παρελθόντος.

Η Μέγκαν επεκτάθηκε στο θέμα της ασυνείδητης προκατάληψης, προσθέτοντας ότι συχνά εκδηλώνεται με μυστικούς και περίπλοκους τρόπους. «Δεν είναι καν στις στιγμές έντασης, είναι στις ήσυχες στιγμές όπου ο ρατσισμός και η ασυνείδητη προκατάληψη βρίσκονται και ευδοκιμούν», εξήγησε.

Ο Χάρι στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ιστορική συνέχεια της αδικίας λέγοντας:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!