Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Χάρι και Μέγκαν κινδυνεύουν να χάσουν τον τίτλο Sussex Royals
[CNN Greece]: Χάρι και Μέγκαν κινδυνεύουν να χάσουν τον τίτλο Sussex Royals

[CNN Greece]: Χάρι και Μέγκαν κινδυνεύουν να χάσουν τον τίτλο Sussex Royals

Μετά από μακρές συνομιλίες, η βασίλισσα Ελισάβετ απεφάνθη ότι δεν είναι πλέον εφικτό για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τη λέξη «royal», δηλαδή «βασιλικός». Κάτι που θα τους κοστίσει πολύ…

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ξόδεψαν χιλιάδες λίρες προκειμένου να φτιάξουν ένα website με όνομα Sussex Royal, ώστε να συμπληρώσουν τον εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό τους στο Instagram. Έχει γραφτεί επίσης ότι επιδιώκουν να καταχωρίσουν το Sussex Royal ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα για μια σειρά αντικειμένων και δραστηριοτήτων, όπως ρούχα, χαρτικά, βιβλία και διδακτικό υλικό.

Η Μέγκαν και ο Χάρι, μετά την παραίτησή τους από τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας, έχουν κάνει βήματα για να δημιουργήσουν μία νέα φιλανθρωπική οργάνωση στην οποία και πάλι χρησιμοποιείται ο τίτλος Sussex Royal καθώς ολοκληρωμένο το όνομα της οργάνωσης είναι: Sussex Royal, Το Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Πλέον, όπως αναφέρει η Daily Mail, έχει καταστεί σαφές ότι Μέγκαν Μαρκλ και και πρίγκιπας Χάρι θα πρέπει να προχωρήσουν σε αλλαγήτηςονομασίας που χρησιμοποιούν ως ζεύγος, αλλά και στις πάσης φύσεως εμπορικές τους δραστηριότητες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, «οι μικρές λεπτομέρειες» του ζητήματος της ονομασίας του εμπορικού σήματος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξετάζονται ακόμα.

Η Mail συμπληρώνει ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι, οι οποίοι πλέον ζουν στον Καναδά, φαίνεται να έχουν αποδεχθεί ότι στο νέο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το Sussex Royal όπως ήλπιζαν, για αυτονόητους λόγους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!