Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Χαρδαλιάς: Περισσότερα ελικόπτερα και προσωπικό από ποτέ για την αντιπυρική περίοδο
[CNN Greece]: Χαρδαλιάς: Περισσότερα ελικόπτερα και προσωπικό από ποτέ για την αντιπυρική περίοδο

[CNN Greece]: Χαρδαλιάς: Περισσότερα ελικόπτερα και προσωπικό από ποτέ για την αντιπυρική περίοδο

Για τη φετινή αντιπυρικήπερίοδο διατίθενται περισσότερα μέσα και σε επίπεδο μισθωμένων ελικοπτέρων και σε επίπεδο προσωπικού είναι σαφώς πολύ καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά, δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς , κατά την επίσκεψη του στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κέδρινου Λόφου, στο δάσος Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης .

Όπως είπε ο υφυπουργός, φέτος το δυναμικό του Πυροσβεστικού Σώματος ενισχύθηκε με 1.300 εποχικούς σε όλη τη χώρα.

Στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή προστέθηκαν 80 εποχικά κλιμάκια και δίνεται περισσότερη έμφαση στη Χαλκιδική με τη δημιουργία 4 εποχικών κλιμακίων.

«Έχουμε περισσότερα βαρέος τύπου ελικόπτερα, ο σχεδιασμός και τα δόγματα μας παραμένουν αυτά τα οποία εξελίχθηκαν στο δεύτερο μισό της προηγούμενης αντιπυρικής περιόδου, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, κάνουν εξαιρετικήδουλειά και χρέος της Πολιτείας είναι να βρίσκεται δίπλα τους και να ενισχύει τη δουλειά τους», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ενημερώθηκε από αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, ενώ το «παρών» έδωσε στην αρχή της συνάντησης και ο δήμαρχος ΣυκεώνΣίμοςΔανιηλίδης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!