Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: «Ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι» – «Απολαμβάνουμε Ελλάδα»: Τα νέα σποτ για τον τουρισμό (vids)
[CNN Greece]: «Ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι» – «Απολαμβάνουμε Ελλάδα»: Τα νέα σποτ για τον τουρισμό (vids)

[CNN Greece]: «Ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι» – «Απολαμβάνουμε Ελλάδα»: Τα νέα σποτ για τον τουρισμό (vids)

Με την επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας να βρίσκεται σε εξέλιξη, οι προσπάθειες προσέλκυσης τουριστών και η προώθηση του ελληνικού τουρισμού , συνεχίζονται.

«Μένουμε ασφαλείς, απολαμβάνουμε Ελλάδα» είναι το μήνυμα ενός νέου βίντεο, το οποίο στοχεύει στον εσωτερικό τουρισμό, ενώ με τη φράση «Endless Greek Summer» συνεχίζεται η καμπάνια για το ξένο κοινό με ακόμη ένα εντυπωσιακό βίντεο.

«Βρίσκεται ήδη εδώ και νιώθουμε ότι θα κρατήσει για πάντα, όπως πάντα. Το δικό μας καλοκαίρι, είναι το καλοκαίρι που κάθε χρόνο ευχόμασταν «να κρατούσε λίγο παραπάνω»! Γι’ αυτό, ας το χαρούμε φέτος, λίγο περισσότερο. Το αξίζουμε!» αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο που απεθύνεται στους Έλληνες.

Από την άλλη, το βίντεο που στοχεύει στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό, στην περιγραφή του γράφει στα αγγλικά «Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σας κάθε πτυχή του ατελειώτου ελληνικού καλοκαιριού! Αυτό είναι το μόνο που χρειαζόμαστε. Είστε έτοιμοι να σκεφτείτε ως Έλληνες;».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!