Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Άρση μέτρων: Ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι της εστίασης – Πώς θα λειτουργούν οι παραλίες (vid)
[CNN Greece]: Άρση μέτρων: Ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι της εστίασης – Πώς θα λειτουργούν οι παραλίες (vid)

[CNN Greece]: Άρση μέτρων: Ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι της εστίασης – Πώς θα λειτουργούν οι παραλίες (vid)

Ανοίγουν σήμερα οι εσωτερικοί χώροι της εστίασης , με τη χώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην άρση των μέτρων περιορισμού για τον κορωνοϊό . Παράλληλα, τίθενται σε ισχύ νέοι κανόνες λειτουργίας για τις οργανωμένες παραλίες .

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης , ανακοίνωσε πως ανοίγουν με συγκεκριμένο πρωτόκολλο υγειονομικής ασφάλειας, ενώ – όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο CNN Greece , θα πρέπει να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Σήμερα, Σάββατο ανοίγουν και οι υπηρεσίες εστιατορίου μέσα σε ξενοδοχεία.

Παράλληλα, ξεκινά η πώληση γευμάτων και ποτών από κυλικείο, η πώληση γευμάτων και ποτών σε υπαίθριες εκδηλώσεις -όχι, όμως, από καντίνες- και οι υπηρεσίες από αναψυκτήρια.

Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός των παραλιών, λειτουργούν ως προς την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων, σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν στην εστίαση.

Επίσης, σ’ αυτούς τους χώρους επιτρέπεται: η πώληση αλκοόλ, η αναμετάδοση μουσικής και η παρασκευή φαγητού.

Συστήνεται η αποφυγή διοργάνωσης εκδηλώσεων που μπορούν να προκαλέσουν συνάθροιση κοινού και συνωστισμό.

Τη Δευτέρα8Ιουνίου ανοίγουν τις πόρτες τους, μεταξύ άλλων, μπαρ, ίντερνετ καφέ, νυχτερινά κέντρα, καταστήματα με ηλεκτρονικά παιχνίδια αλλά και μαγαζιά με ζωντανή μουσική.

Στις 15Ιουνίου αναμένεται να ανοίξουν τα εποχικά ξενοδοχεία, γυμναστήρια και θεματικάπάρκα, δραστηριότητες μουσείων αλλά και τα θεραπευτικά λουτρά ενώ για τις 29 Ιουνίου δόθηκε το «πράσινο φως» για τις κατασκηνώσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!