Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Η απολογία του γιατρού «μαϊμού»: «Ως ετοιμοθάνατοι, είχαν πολύ χαμηλό προσδόκιμο ζωής»
[CNN Greece]: Η απολογία του γιατρού «μαϊμού»: «Ως ετοιμοθάνατοι, είχαν πολύ χαμηλό προσδόκιμο ζωής»

[CNN Greece]: Η απολογία του γιατρού «μαϊμού»: «Ως ετοιμοθάνατοι, είχαν πολύ χαμηλό προσδόκιμο ζωής»

Ευθύνες στους γονείς των δύο άτυχων παιδιών και στην οικογένεια του ηλικιωμένου λέγοντας πως ουδέποτε τους είπε ότι πρέπει να διακοπούν οι θεραπείες τους και πως «ως ετοιμοθάνατοι είχαν έτσι κι αλλιώς πολύ χαμηλό προσδόκιμο ζωής», επέρριψε ούτε λίγο ούτε πολύ ο γιατρός – «μαϊμού» Νικόλαος Κοντοστάθης.

Ο 47χρονος -ο οποίος κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή στις 22 Ιουνίου για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή (δύο ανήλικων και ενός ηλικιωμένου), της απάτης, της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών- δεν δίστασε να χρεώσει ευθύνες στους συγγενείς των θυμάτων προκειμένου να μετριάσει τις δικές του ευθύνες, ενώ απεφάνθη πως «ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες η πλήρης ίαση» των παιδιών και του ηλικιωμένου «δεν ανήκει στο επίπεδο του προβλεπτού αλλά του μεταφορικώς “θαύματος”…».

Ο 47χρονος που επί σειρά ετών εμφανιζόταν ως διακεκριμένος γιατρός υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του:

«Συνομολογώ μέρος των πράξεων εξαπάτησης καθώς πράγματι παρέστησα ότι είμαι γιατρός και ότι φέρω ιδιότητες και γνώσεις, χωρίς όμως να είμαι σε θέση να σας καταθέσω τι ακριβώς ανέφερα στον καθένα.

» Με τη βοτανοθεραπεία ασχολούμαι ουσιαστικά από μικρό παιδί όταν και ο παππούς μου μετέδωσε την αγάπη του για το συγκεκριμένο αντικείμενο. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου ως και σήμερα αυτή η ενασχόληση είναι το πάθος μου και έχω παρακολουθήσει πλήθος σχετικών σεμιναρίων ενώ έχω διαβάσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες σχετικά βιβλία και άρθρα. Βεβαίως αυτό δεν με κάνει παρά έναν εμπειρικό βοτανολόγο βοτανοθεραπευτή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!