Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Απάντηση Σκουρλέτη στην ΕΣΗΕΑ για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ
[CNN Greece]: Απάντηση Σκουρλέτη στην ΕΣΗΕΑ για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

[CNN Greece]: Απάντηση Σκουρλέτη στην ΕΣΗΕΑ για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πάνος Σκουρλέτης απάντησε στην επιστολή της ΕΣΗΕΑ αναφορικά με το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ .

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι ο στόχος του σποτ δεν ήταν να προσβάλει τον δημοσιογραφικό κόσμο στο σύνολό του. Τονίζει μάλιστα ότι η πλειονότητα των δημοσιογράφων δεν μπορεί να ταυτιστεί με τη μορφή που παρουσιάζει. Καθιστά σαφές όμως ότι το σποτ δεν πρόκειται να αποσυρθεί. Ο κ. Σκουρλέτης θεωρεί επίσης ότι το μείζον ζήτημα είναι η διάθεση δημοσίου χρήματος στα ΜΜΕ με όρους αδιαφάνειας.

Αναλυτικά η επιστολή του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

Λάβαμε την επιστολή σας της 19ης Ιουνίου 2020 αναφορικά με το τελευταίο video του ΣΥΡΙΖΑ, που ως θέμα έχει την επιδίωξη της κυβέρνησης να διαμορφώσει ένα δίκτυο ΜΜΕ που θα της παρέχει άκριτη στήριξη, μέσω της απευθείας διάθεσης 20 εκατ. ευρώ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» με όρους αδιαφάνειας, καθώς αρνείται να αποκαλύψει τα ποσά που έλαβε κάθε Μέσο Ενημέρωσης.

Το κύριο πολιτικό θέμα ήταν και είναι η διάθεση δημόσιου χρήματος σε ΜΜΕ με αδιαφανείς όρους, χωρίς να αποκαλύπτεται η κατανομή ανά μέσο, άρα και χωρίς να μπορεί να ελεγχθεί η κυβέρνηση για τις αποφάσεις της, παρά τα όσα ορίζει ο νόμος και παρά το σχετικό αίτημα που έχει κατατεθεί στη Βουλή από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για πλήρη ενημέρωση των κομμάτων και των πολιτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!