Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Αναζητείται ο αστυνομικός που κατηγορείται πως εμπόδισε σύλληψη κουκουλοφόρου
[CNN Greece]: Αναζητείται ο αστυνομικός που κατηγορείται πως εμπόδισε σύλληψη κουκουλοφόρου

[CNN Greece]: Αναζητείται ο αστυνομικός που κατηγορείται πως εμπόδισε σύλληψη κουκουλοφόρου

Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι εμπόδισε τη σύλληψη κουκουλοφόρου κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο Σύνταγμα .

Ειδικότερα, ο αστυνομικός, σύμφωνα με την καταγγελία των Ειδικών Φρουρών αλλά και μηνυτήρια αναφορά αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας εμπόδισε συνάδελφό του να συλλάβει κουκουλοφόρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κουκουλοφόρος είχε επιτεθεί σε αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ αλλά λόγω της παρέμβασης, δεν συνελήφθη.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για αστυνομικό ο οποίος είχε συνδικαλιστεί σε παράταξη που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ καταγγέλλουν την ύπαρξη και δεύτερου αστυνομικού που ήταν μαζί με τον πρώτο -επίσης εκτός υπηρεσίας- ο οποίος έβγαλε την υπηρεσιακή του ταυτότητα και την έδειχνε στους αστυνομικούς ζητώντας τους να αφήσουν ελεύθερο τον κουκουλοφόρο.

Οργανωμένο σχέδιο για τραυματισμό αστυνομικών «βλέπουν» οι Αρχές

Ένα οργανωμένο σχέδιο να τραυματίσουν σοβαρά αστυνομικούς «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τα χθεσινά επεισόδια .

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των επιθέσεων, οι κουκουλοφόροι τούς έριχναν τις μολότοφ στο κεφάλι και απόδειξη αποτελεί και το κράνος ενός εκ των αστυνομικών της ομάδας ΔΡΑΣΗ που τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στα πλάνα μάλιστα του βίντεο φαίνονται τα σημάδια από τα καψίματα στο υπηρεσιακό κράνος, το οποίο στην ουσία προστάτευσε τον αστυνομικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!