Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Άγριος καυγάς στη Βουλή μεταξύ Σοφίας Νικολάου και Σπύρου Λάππα
[CNN Greece]: Άγριος καυγάς στη Βουλή μεταξύ Σοφίας Νικολάου και Σπύρου Λάππα

[CNN Greece]: Άγριος καυγάς στη Βουλή μεταξύ Σοφίας Νικολάου και Σπύρου Λάππα

Άγριοςκαυγάς ξέσπασε στη Βουλή , στην επιτροπή όπου η γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου ενημέρωνε για την κατάσταση που επικρατεί στα σωφρονιστικά καταστήματα.

Η κ. Νικολάου η οποία έδωσε εξηγήσεις για την υπόθεση του Βασίλη Δημάκη, λέγοντας πως «είπε ψέματα, προσβάλλοντας και εκφοβίζοντας άλλους κρατούμενους, ενώ ήθελε να συνδιαχειρίζεται τις φυλακές με την Πολιτεία, ήρθε σε σφοδρή αντιπαράθεση με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν εξέφρασε την άποψη ότι εάν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα είχαμε κρούσματα κορωνοϊού στις φυλακές, εξάπλωση κρουσμάτων σε όλες τις φυλακές της χώρας με βέβαιους θανάτους».

«Μπορεί κάποιους να ενοχλεί το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε κανένα κρούσμα στις φυλακές κάποιοι ίσως θα επιθυμούσαν να έχουμε κρούσματα και θάνατο για να νομιμοποιήσουν επαναστατικέςγυμναστικές. Κάποιοι έχουν αλλεργία στα αυστηρά μέτρα που λάβαμε στις φυλακές λάβαμε μέτρα από τις 27 Φεβρουαρίου πριν από την κοινότητα, έπρεπε να θωρακίσουμε τις φυλακές από τον κορωνοϊό και τον πετύχαμε όσο και να σας δυσάρεστη αυτό κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ», είπε και απάντησε στις κατηγορίες του ΠαύλουΠολάκη για την υπόθεση των μυοκτονιών και τις απευθείας συμβάσεις.

Σ. Νικολάου: Καθαρίσαμε τις φυλακές, απαγορέψαμε τα επισκεπτήρια ,τις άδειες, την εισαγωγή τροφίμων και ρουχισμού προμηθεύσαμε τα καταστήματα και κάθε κρατούμενο με είδη υγιεινής. Με δική μου υπογραφή δόθηκαν σε όλους τους κρατούμενους χλωρίνες και απολυμαντικά στα χέρια τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!