Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια»: 63.000 επιβάτες θα χρησιμοποιούν τους νέους σταθμούς
[CNN Greece]: «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια»: 63.000 επιβάτες θα χρησιμοποιούν τους νέους σταθμούς

[CNN Greece]: «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια»: 63.000 επιβάτες θα χρησιμοποιούν τους νέους σταθμούς

Συνολικά 11.000 λιγότερα αυτοκίνητα αναμένεται να κυκλοφορούν σύντομα με την έναρξη λειτουργίας των τριών νέων σταθμών του μετρό, «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια» , τους οποίους εγκαινίασε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης .

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καρμανλής , τόνισε πως με την παράδοση των τριών νέων σταθμών, που αποτελούν ουσιαστικά την επέκταση της γραμμής 3 «Χαϊδάρι-Πειραιάς, «κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα του πολίτη».

Λίγα λεπτά μετά τις επτά το απόγευμα, κατέφθασε στον σταθμό «Αγία Βαρβάρα» ο πρωθυπουργός, ο οποίος επικύρωσε συμβολικά το εισιτήριό του, ενώ ενημερώθηκε για έναν αγωγό παλαιού υδραγωγείου, ο οποίος εντοπίστηκε κατά την διάρκεια των εργασιών κατασκευής του σταθμού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβιβάστηκε στον συρμό, συνομίλησε με την οδηγό του, και κατευθύνθηκε προς τον σταθμό του μετρό «Κορυδαλλός», όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς. Έξω από τα εκδοτήρια των εισιτηρίων, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με εργαζόμενους της «Αττικό Μετρό», χαρακτηρίζοντας το έργο «μεγάλη παρακαταθήκη και όνειρο πολλών δεκαετιών», ενώ απευθυνόμενους στους εργαζόμενους τόνισε πως «είναι εκείνοι που φροντίζουν να δουλεύουν όλα με ασφάλεια». Εξερχόμενος από τον σταθμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιηγήθηκε στην ανακαινισμένη πλατεία του Κορυδαλλού, όπου είχε σύντομη συνομιλία με πολίτες, ενώ σταμάτησε και σε έναν σταθμό φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!