Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Αγγελής κατά Δημητρίου: Ψευδείς οι ισχυρισμοί της για να αποφύγει ποινικές ευθύνες
[CNN Greece]: Αγγελής κατά Δημητρίου: Ψευδείς οι ισχυρισμοί της για να αποφύγει ποινικές ευθύνες

[CNN Greece]: Αγγελής κατά Δημητρίου: Ψευδείς οι ισχυρισμοί της για να αποφύγει ποινικές ευθύνες

Ψευδείς και αντιφατικούς χαρακτηρίζει ο ΙωάννηςΑγγελής τα όσα φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεση της στην ΠροανακριτικήΕπιτροπή η Ξένη Δημητρίου και ζητά κατ’ αντιπαράσταση εξέταση.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Ιωάννη Μπούγα, ο κ. Αγγελής κάνει λόγο για αγωνιώδηπροσπάθεια της να αποδομήσει την προσωπικότητα του ως ατόμου και ως ανώτατου εν ενεργεία εισαγγελικού λειτουργού με άριστο υπηρεσιακό φάκελο, «για να αποφύγει τις σαφέστατες ποινικές της ευθύνες».

Όπως αναφέρει στο αίτημα του, «ενδεικτικό των ανακριβειών (λίαν επιεικής έκφρασης) που κατέθεσε ενώπιον σας αποτελεί το γεγονός ότι: υπό την ιδιότητα της ως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, έχει ζητήσει, μετά τη δημοσίευση της εν μέρει διαρροής των αναφορών μου (την 2/6/2019), από τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης κ. Καλογήρου να παραγγείλει πειθαρχικήέρευναεναντίονμου για “υπέρβαση των ορίων της εποπτικής μου αρμοδιότητας και την ως εκ τούτου προσβολή του κύρους της δικαιοσύνης εκ μέρους μου”.

Μεταξύ δε, των υποθέσεων για τις οποίες ελέγχομαι (και έχω κληθεί προς παροχή πειθαρχικών εξηγήσεων από το ΣυμβούλιοΕπικρατείας) ότι, υπερέβην “την εποπτική μου αρμοδιότητα” περιλαμβάνεται και “η υπόθεσηΦλώρου” (αυτή για την οποία κατέθεσε ενώπιον Σας ότι, “δεν ενδιαφέρθηκα”), η ανάκληση των μηνύσεων των κ.κ. Σαμαρά κλπ.», αναφέρει ο Ιωάννης Αγγελής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!