Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Αδερφός Μαρκέλλας: Δεν έχω δει την απαγωγέα – Ενημερώνομαι από τα κανάλια (vid)
[CNN Greece]: Αδερφός Μαρκέλλας: Δεν έχω δει την απαγωγέα – Ενημερώνομαι από τα κανάλια (vid)

[CNN Greece]: Αδερφός Μαρκέλλας: Δεν έχω δει την απαγωγέα – Ενημερώνομαι από τα κανάλια (vid)

Στο γεγονός ότι η Μαρκέλλα γνωρίζει το ανήλικο παιδί της 33χρονης κατηγορούμενης αποδίδει ο αδερφός της 10χρονης, Χρήστος Βεράμης, την εμπιστοσύνη που έδειξε η μικρή μαθήτρια στην καθ’ ομολογία απαγωγέα της.

«Η Μαρκέλλα από όσο ξέρω την εμπιστεύτηκε γιατί υπήρχε και κάποιο παιδί που πήγαινε στο ίδιο σχολείο. Νομίζω ότι η κόρη της ήταν μικρότερη από την Μαρκέλλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αδερφός του κοριτσιού. Η 33χρονη κατηγορύμενη ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε τη Μαρκέλλα, καθώς στο παρελθόν διέμενε στη ίδια γειτονιά όπου ζει η οικογένεια της 10χρονης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, o κ. Βεράμης δήλωσε ότι ο ίδιος δεν έχει δει καν την κατηγορούμενη, ούτε σε φωτογραφίες, σημειώνοντας ότι δεν θα μπορούσε να πάει σε κάποιο πρόσωπο το μυαλό του δεδομένου ότι σε εκείνη την περιοχή έμενε περιστασιακά και δεν γνώριζε τους γείτονες. Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του μικρού κοριτσιού είπε:

«Η αδερφή μου έχει δει 20 λεπτά την μητέρα της, δεν της έχει πει τίποτα για το θέμα. Ενημερωνόμαστε μόνο από τα κανάλια για το τι γίνεται. Είμαι ράκος με οποιονδήποτε βγαίνει και βγάζει φωτογραφίες της αδερφής μου, ιατροδικαστικά, την προσωπική ζωή της μητέρας μας. Δεν έχω δει την αδερφή μου ούτε ένα λεπτό. Δεν ξέρω πώς να δικαιολογήσω ότι δεν με έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο, είμαι ο αδερφός της, πρώτου βαθμού συγγενής, και ενημερώνομαι από την τηλεόραση» είπε ο κ. Βεράμης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!