Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: VW: Η πολυπλοκότητα των νέων αυτοκινήτων θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ενοποίηση
[AutoBlog]: VW: Η πολυπλοκότητα των νέων αυτοκινήτων θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ενοποίηση

[AutoBlog]: VW: Η πολυπλοκότητα των νέων αυτοκινήτων θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ενοποίηση

Ο Alexander Hitzinger , επικεφαλής του Project Artemis του VW Group δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας αντιμετωπίζει ένα νέο κύμα ενοποίησης καθώς τα αυτοκίνητα γίνονται ηλεκτρικά, συνδεδεμένα και αποκτούν όλο και περισσότερες αυτοματοποιημένες λειτουργίες οδήγησης.

δήλωσε ο Hitzinger.

Η ανάγκη συνεργασίας της αυτόνομης οδήγησης με τους ηλεκτροκινητήρες, τις μπαταρίες και τους χάρτες υψηλής ευκρίνειας, αναγκάζει τις αυτοκινητοβιομηχανίες να σχεδιάσουν οι ίδιες τα λειτουργικά συστήματα λογισμικού των αυτοκινήτων, αντί να συνδυάζουν λογισμικά και ανταλλακτικά που παρέχονται από τους προμηθευτές τους.

1

Το Project Artemis είναι η προσπάθεια της VW να κάνει ακριβώς αυτό.

Τα ποσά που απαιτούν οι επενδύσεις και η πολυπλοκότητα της τεχνολογίας ευνοούν τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες, τι και αν και αυτές έχουν πληγεί από τις μειωμένες πωλήσεις που προκλήθηκαν λόγω της Covid-19. Οι μεγάλες εταιρίες έχουν την δυνατότητα να προβούν στις επενδύσεις αυτές, με τις μικρότερες εταιρίες να είναι δυσκολότερο να τις ακολουθήσουν κάνοντας τις επενδύσεις που απαιτούνται.

2Διάβασε επίσης

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!