Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η GM βρήκε την λύση για την ανάκληση όλων των Chevrolet Bolt
[AutoBlog]: Η GM βρήκε την λύση για την ανάκληση όλων των Chevrolet Bolt

[AutoBlog]: Η GM βρήκε την λύση για την ανάκληση όλων των Chevrolet Bolt

Πριν από έναν μήνα η General Motors ανακοίνωσε πως ανακαλεί όλα τα Chevrolet Bolt , Bolt EUV και Opel Ampera-e , που κατασκευάστηκαν από το 2016 έως και σήμερα, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς, μετά από δύο νέες πυρκαγιές . Αιτία της ανάκλησης είναι οι ελαττωματικές μπαταρίες, παραγωγής LG Chem, οι οποίες μπορούν να πάρουν φωτιά.

1

Η GM που ξεκαθάρισε πως δεν θα ξεκινήσει την αντικατάσταση των μπαταριών στα προς ανάκληση αυτοκίνητα, μέχρις ότου βεβαιωθεί πως η LG Chem προσφέρει μη ελαττωματικές μπαταρίες, έκανε σήμερα γνωστό πως βρήκε την λύση που περιλαμβάνει την αντικατάσταση παταριών σε ορισμένα οχήματα, αλλά και την εγκατάσταση νέου λογισμικού.

Η LG Chem έχει ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζει τις νέες μπαταρίες που θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους κατά τόπους εμπόρους της GM από τα μέσα Οκτωβρίου.

2

Η GM αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως δεν θα αντικαταστήσει τις μπαταρίες σε όλα τα προς ανάκληση αυτοκίνητα. Αντ’αυτού θα αντικαταστήσει τις μπαταρίες στα μοντέλα παραγωγής MY2017 έως MY2019, ενώ στα MY2020 – MY2022 θα αντικαταστήσει τις μπαταρίες μόνο εάν διαπιστωθεί πως είναι ελαττωματικές. Οι νέες μπαταρίες θα συνοδεύονται από εγγύηση 8 ετών/100.000 μιλίων (160.934 χλμ).

Το νέο διαγνωστικό λογισμικό που θα εγκατασταθεί θα παρακολουθεί την μπαταριά του αυτοκινήτου για τυχόν ανωμαλίες που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν πως υπάρχει ζημιά και θα ειδοποιεί τον οδηγό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!