Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Test Drive: Οδηγούμε στην Αθήνα την ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E
[AutoBlog]: Test Drive: Οδηγούμε στην Αθήνα την ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E

[AutoBlog]: Test Drive: Οδηγούμε στην Αθήνα την ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E

Ήταν Νοέμβριος του 2019, όταν η Ford παρουσίασε επίσημα τη Mustang Mach E , και το πλήρωμα του χρόνου ήρθε, καθώς το πρώτο της ηλεκτρικό SUV είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά. Με αφορμή αυτό, η Ford Ελλάς έφερε οχτώ αυτοκίνητα από την Γερμανία για την πραγματοποίηση της πανελλήνιας παρουσίασης του αυτοκινήτου στην παραλιακή ζώνη της Αττικής, όπου είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε την ηλεκτρική Mustang για περίπου 90 χλμ.

1

Η αμερικάνικη εταιρία βασίζει πολλά σε αυτό το μοντέλο, καθώς είναι το αυτοκίνητο που θα φέρει νέους πελάτες στις αντιπροσωπείες της, κάτι που είναι το ιδανικό σενάριο για κάθε αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ -σύμφωνα με εκπρόσωπο της Μπλε Οβάλ εταιρίας- 2 στις 3 κρατήσεις της Mustang Mach-E γίνονται από άτομα που δεν έχουν στη κατοχή τους κάποιο μοντέλο της, ενώ πολλοί από αυτούς δεν διέθεταν μέχρι σήμερα κάποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Η Mustang Mach-E είναι το πρώτο project της Ford Team Edison, την ομάδα που έστησε η εταιρία, που ασχολείται με τη δημιουργία ηλεκτρικών οχημάτων. Το όνομά της, Ford Team Edison, είναι εμπνευσμένο από τον Thomas Edison, πολύ στενό φίλο και πρώτο εργοδότη του Henry Ford.

2Εμφάνιση

Εξωτερικά, η νέα Mustang Mach-E διαθέτει πολλά από τα γνωστά στοιχεία ταυτότητας της οικογένειας Mustang, όπως το μακρύ και δυναμικό καπό, τα έντονα “νεύρα” στις πλευρικές επιφάνειες του αμαξώματος, τους επιθετικούς προβολείς, καθώς επίσης και το σήμα κατατεθέν του εμβληματικού μοντέλου της Ford, που φυσικά δεν είναι άλλο από τα πίσω φώτα με τα τρία ανεξάρτητα στοιχεία φωτισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!