Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Test Drive: Δοκιμάζουμε το Mitsubishi Space Star 1.0
[AutoBlog]: Test Drive: Δοκιμάζουμε το Mitsubishi Space Star 1.0

[AutoBlog]: Test Drive: Δοκιμάζουμε το Mitsubishi Space Star 1.0

Έξι χρόνια μετά το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του -και με 653.065 πωλήσεις σε 90+ χώρες σε όλο τον κόσμο (Μάρτιος 2012 – Σεπτέμβριος 2019) εκ των οποίων 205.264 στην Ευρώπη- η Mitsubishi ανανέωσε το Space Star πριν σχεδόν ένα χρόνο αισθητικά και λειτουργικά. Επιπλέον, το 2019 το Space Star ήταν best seller της Mitsubishi στην Ευρώπη, με 38.000 πωλήσεις, ήτοι περίπου 23% του συνολικού όγκου των πωλήσεων της.

Στην έρευνα αξιοπιστίας της J.D. Power and Associates για το 2019 στην αγορά της Γερμανίας, η Mitsubishi βρέθηκε στην κορυφή , καθώς τα αυτοκίνητα της εμφάνισαν μόλις 85 προβλήματα ανά 100 αυτοκίνητα, όταν ο μέσος όρος της αγοράς είναι στα 115 προβλήματα.

Η γκάμα της ιαπωνικής εταιρίας που είναι διαθέσιμη στην γερμανική αγορά είναι ακριβώς ίδια με αυτή που μπορείς να βρεις σε μια αντιπροσωπεία της χώρας μας, με το νεότερο μέλος αυτής να είναι το ανανεωμένο Space Star.

1Το αυτοκίνητο

Στην τρίτη ανανέωση του Space Star, το αστικό μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας έχει αποκτήσει την Dynamic Shield εμπρός μάσκα, που συναντάμε πλέον σε όλα τα μοντέλα της, είτε πρόκειται για επιβατικά, kei-cars, SUV, MPV ή pick-up με εντυπωσιακά αποτελέσματα, αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και την ευελιξία της. Αυτή προσδίδει στο μοντέλο μια πιο φρέσκια σχεδίαση, καθώς και την απαραίτητη “σοβαρή” ταυτότητα.

Ολόκληρο το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου μπροστά από το παρμπρίζ (καπό, φτερά, προφυλακτήρας, μάσκα, σύστημα φωτισμού – LED ανάλογα με την αγορά και το μοντέλο) έχει ανασχεδιαστεί πλήρως με την φυσιογνωμία Dynamic Shield να αποτυπώνει μία αίσθηση κίνησης, προστασίας και ποιότητας κατασκευής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!