Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Tesla θέλει να επενδύσει στην Ινδονησία λόγω νικελίου
[AutoBlog]: Η Tesla θέλει να επενδύσει στην Ινδονησία λόγω νικελίου

[AutoBlog]: Η Tesla θέλει να επενδύσει στην Ινδονησία λόγω νικελίου

Η Tesla βρίσκεται σε συζητήσεις με την κυβέρνηση της Ινδονησίας προκειμένου να επενδύσει στη χώρα, λόγω των τεράστιων αποθεμάτων νικελίου που διαθέτει, ένα υλικό ζωτικής σημασίας για τις μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Ινδονησία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και εξαγωγέας νικελίου στον κόσμο, με τον Septian Hario Seto, αναπληρωτής επικεφαλής συντονισμού επενδύσεων και εξόρυξης της χώρας, να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Tesla, αναφέροντας ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι μπαταρίες και οι λύσεις αποθήκευσης ενέργειας.

συμπλήρωσε.

Η Ινδονησία αναθεώρησε την πολιτική της για τις εξαγωγές νικελίου πέρυσι, σε μια προσπάθεια να αναπτύξει μια πλήρη αλυσίδα εφοδιασμού, ξεκινώντας από την εξόρυξη και συνεχίζοντας μέχρι την μεταποίηση σε μέταλλα και χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε μπαταρίες, εκμεταλλευόμενη την μεγάλη ζήτηση για τις μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων.

Από την πλευρά της, η Tesla έχει γνωστοποιήσει ότι αναζητά αξιόπιστες πηγές νικελίου, επισημαίνοντας ότι το τρέχον κόστος των μπαταριών αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη του κλάδου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!