Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Tesla πιέζει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αυξήσει τα πρόστιμα οικονομίας καυσίμου σε άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες
[AutoBlog]: Η Tesla πιέζει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αυξήσει τα πρόστιμα οικονομίας καυσίμου σε άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες

[AutoBlog]: Η Tesla πιέζει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αυξήσει τα πρόστιμα οικονομίας καυσίμου σε άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες

Η Tesla πιέζει την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όπως και ένα αμερικάνικο εφετείο, να κινηθούν γρήγορα και να αυξήσουν τα αστικά πρόστιμα στις αυτοκινητοβιομηχανίες που δεν πληρούν τις απαιτήσεις οικονομίας καυσίμου .

Η Tesla πουλά πιστώσεις ρυθμιστικές πιστώσεις ρύπων σε άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, προκειμένου αυτές να πιάνουν τα όρια εκπομπών που απαιτούνται για να μην πληρώνουν πρόστιμα.

Είναι μια προσοδοφόρα επιχείρηση για την Tesla , η οποία συναντήθηκε με αξιωματούχους της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας της Κυκλοφοριακής Ασφάλειας (NHTSA) των ΗΠΑ στις 30 Αυγούστου, ζητώντας να αναλάβει γρήγορα δράση και να αυξήσει τα σχετικά πρόστιμα.

1Διάβασε ακόμη

Αξίζει να σημειωθεί πως η Toyota, η GM, η Ford και η Volkswagen δεν συμφωνούν με το σχέδιο της Tesla, κατηγορώντας την εταιρία του Elon Musk πως προσπαθεί να επωφεληθεί, παρεμβαίνοντας σε “μια κανονική γραφειοκρατική διαδικασία”.

Οι παραδοσιακοί κατασκευαστές αυτοκινήτων υποστηρίζουν πως τα πρόστιμα θα μπορούσαν να τους κοστίσουν τουλάχιστον 1 δισ. δολάρια ετησίως, εν μέρει λόγω των υψηλότερων τιμών που θα πρέπει να πληρώσουν για την αγορά πιστώσεων ρύπων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!