Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Το Tesla Model Y της Ευρώπης θα είναι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ
[AutoBlog]: Το Tesla Model Y της Ευρώπης θα είναι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ

[AutoBlog]: Το Tesla Model Y της Ευρώπης θα είναι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ

Ο Elon Musk βρέθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας, εκεί όπου η Tesla κατασκευάζει το ευρωπαϊκό της Gigafactory και στις δηλώσεις που έκανε, αποκάλυψε πως το Model Y που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και θα κατασκευάζεται στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, θα είναι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορεί σήμερα στις ΗΠΑ.

Όπως είπε:

Το εργοστάσιο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από τον Ιούλιο του 2021, με την Tesla να έχει θέσει ως στόχο να κατασκευάζει 500.000 Model 3 και Model Y ετησίως στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, στο οποίο θα επενδύσει 4 δισ. ευρώ, ενώ σε αυτό θα κατασκευάζει επίσης μπαταρίες και ηλεκτροκινητήρες.

Λόγω του εργοστασίου θα δημιουργηθούν έως και 10.000 θέσεις εργασίας, με τον Musk να λέει πως περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στις 22 του μηνός, στο περιθώριο του event Battery Day.

1Διάβασε επίσης

Ο Musk πρόσθεσε πως η Tesla θέλει να βοηθήσει στην επιτάχυνση της μετάβασης στη βιώσιμη ενέργεια, όχι μόνο στην κατασκευή αυτοκινήτων.

Τα σχόλια του Musk έρχονται αφότου η Tesla απέκτησε την άδεια που της επιτρέψει να γίνει πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!