Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: H Tesla φτιάχνει κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στην Κίνα για το νέο παγκόσμιο hatchback της
[AutoBlog]: H Tesla φτιάχνει κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στην Κίνα για το νέο παγκόσμιο hatchback της

[AutoBlog]: H Tesla φτιάχνει κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στην Κίνα για το νέο παγκόσμιο hatchback της

Ο πρόεδρος της Tesla Κίνας, Tom Zhu, μίλησε πρόσφατα στο κρατικό κανάλι της χώρας Xinhua Net για διάφορα θέματα που σχετίζονται με την Tesla. Και ενώ το επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα σχέδια της αμερικάνικης εταιρίας που σχετίζονται με τις μελλοντικές ενέργειες της Tesla Κίνας, αυτό που ίσως συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι οι ειδήσεις που βγήκαν για το compact μοντέλο της Tesla.

Αυτό αναμένεται να κοστίζει 25.000 δολάρια, με τον Zhu να επιβεβαιώνει ότι το μικρότερο, φθηνότερο μοντέλο της Tesla θα σχεδιαστεί στην Κίνα, στο ερευνητικό κέντρο μέσα στο Gigafcatory της Tesla, στη Σαγκάη. Εκεί θα γίνεται και η παραγωγή του, με την κυκλοφορία του να αφορά όλον τον κόσμο. Το πότε θα γίνει αυτό δεν είναι ακόμα σαφές, με τον Zhu να επιβεβαιώνει ότι η Tesla εργάζεται ήδη για την κατασκευή του ειδικού κέντρου έρευνας και ανάπτυξης (R&D), που θα σχεδιάσει το επερχόμενο μικρό αυτοκίνητο.

Αυτό θα είναι το πρώτο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Tesla στη χώρα, καθώς και το πρώτο εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον Zhu να τονίζει:

Για να προσθέσει την σημαντικότητα του project, λέγοντας:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!