Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Οι τεχνολογίες ασφαλείας του Honda Jazz Hybrid 
[AutoBlog]: Οι τεχνολογίες ασφαλείας του Honda Jazz Hybrid 

[AutoBlog]: Οι τεχνολογίες ασφαλείας του Honda Jazz Hybrid 

Τα αυτοκίνητα του σήμερα εξοπλίζονται με πλειάδα τεχνολογιών που έχουν ως στόχο να αυξήσουν την προστασία, την ασφάλεια αλλά και την “συμβίωση” των επιβατών με αυτά. Η Honda έχει προικίσει το νέο Jazz e:HEV με μια σειρά τεχνολογιών που κάνουν το μοντέλο να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Κυρίαρχο λόγο έχει το Honda Sensing που περικλείει όλες τις τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει μία βελτιωμένη, πιο ευρυγώνια και υψηλότερης ευκρίνειας κάμερα που αντικαθιστά την κάμερα πολλαπλών χρήσεων και τη λειτουργία αισθητήρα της προηγούμενης γενιάς Jazz και αναγνωρίζει περισσότερα χαρακτηριστικά οδοστρώματος και κυκλοφορίας.

1

Το Honda Sensing είναι στον βασικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων της Honda, και περιλαμβάνει σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, Adaptive Cruise Control, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα αποφυγής παρέκκλισης λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, το Intelligent Speed Limiter που αναγνωρίζει πινακίδες ταχύτητας και θέτει το όριο ταχύτητας, σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου και αυτόματη ενεργοποίηση μεγάλης σκάλας φώτων.

Το νέο Jazz e:HEV που έχει αποσπάσει την ανώτατη βαθμολογία των 5 αστεριών στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP, διαθέτει 10 αερόσακους στο εσωτερικό του, ενώ φέρει και ενισχυμένη δομή του αμαξώματος.

2

Επιπλέον, το νέο Jazz είναι το πρώτο μοντέλο της Honda στην Ευρώπη που φέρει εμπρόσθιο-μεσαίο αερόσακο στο βασικό εξοπλισμό του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!