Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Stellantis: Ξεκινά την κοινή ανάπτυξη των μοντέλων της Alfa Romeo, της DS και της Lancia
[AutoBlog]: Stellantis: Ξεκινά την κοινή ανάπτυξη των μοντέλων της Alfa Romeo, της DS και της Lancia

[AutoBlog]: Stellantis: Ξεκινά την κοινή ανάπτυξη των μοντέλων της Alfa Romeo, της DS και της Lancia

Η Stellantis, η νέα εταιρία που προέκυψε μετά την συγχώνευση της FCA και της PSA ξεκίνησε ήδη την κοινή ανάπτυξη των μοντέλων της Alfa Romeo, της DS και της Lancia, με την Stellantis να χαρακτηρίζει τα τρία αυτά brands ως premium εταιρίες .

Τα πρώτα μοντέλα των τριών εταιριών που θα αναπτυχθούν από κοινού, αναμένονται στην αγορά έως το 2024, με την Marion David, επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού της DS να αναφέρει πως τα μελλοντικά μοντέλα της Alfa Romeo, της DS και της Lancia, “θα μοιράζονται κινητήρες και άλλα premium χαρακτηριστικά”, που θα τα διαφοροποιούν από τα mainstream brands του ομίλου.

Η David πρόσθεσε πως το το πλάνο που είχε ανακοινώσει η DS το 2017 και θέλει την εταιρία να λανσάρει ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο, θα συνεχιστεί έως και το 2023, μιας και η εξέλιξη των συγκεκριμένων μοντέλων έχει ξεκινήσει. Από το 2024 και μετά θα κυκλοφορήσουν μοντέλα που θα έχουν αναπτυχθεί από κοινού με την Alfa Romeo και την Lancia.

Ανάμεσα στα νέα αυτοκίνητα θα είναι και ένα μικρό συμπαγές crossover της Alfa Romeo που θα τοποθετηθεί κάτω από τα Stelvio και Tonale και θα ονομάζεται Brennero , με το όνομα να προέρχεται από το πέρασμα Brenner Pass, το πέρασμα των Άλπεων που σχηματίζει τα σύνορα μεταξύ Ιταλίας και Αυστρίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!