Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: H SsangYong ανανεώνει το Musso
[AutoBlog]: H SsangYong ανανεώνει το Musso

[AutoBlog]: H SsangYong ανανεώνει το Musso

Μετά από 3,5 χρόνια, η SsangYong παρουσιάζει σήμερα την ανανεωμένη έκδοση της τελευταίας γενιάς του Musso . Σύμφωνα με την κορεάτικη εταιρία, αισθητικά, ο αλλαγές δίνουν μια πιο τολμηρή και μυώδη στάση στο pickup της, ενώ το φέρνουν επίσης σε συμφωνία με την τελευταία γλώσσα σχεδιασμού της μάρκας.

Το Musso facelift διαθέτει νέα χρωμιωμένη μάσκα (με κάθετες σχάρες), η οποία είναι μεγαλύτερη από πριν, νέα φωτιστικά σώματα, επανασχεδιασμένους προφυλακτήρας και πλευρικές ποδιές φούστες, ενώ τα πίσω φανάρια φαίνονται ίδιοι. Το όνομα του μοντέλου υπάρχει στη μέση της πίσω πόρτας, κάτω από το εταιρικό σήμα.

Το Musso πρόκειται για ένα pickup στο μέγεθος του Ford Ranger, με την εσωτερική του ονομασία να είναι Q200. Αυτό βασίζεται στην τελευταία γενιά του Rexton, κάνοντας χρήση του νέου πλαισίου (τύπου σκάλας), με το facelift να διατηρεί το ατσάλι υπέρ-υψηλής αντοχής (giga-steel) 1,5 Gpa, που είχε εξαρχής το μοντέλο. Παράλληλα, κάνει χρήση κατά 63% εξελιγμένου ατσαλιού υψηλής αντοχής, προκειμένου να προσφέρει μεγάλη στιβαρότητα, σε συνδυασμό με περιορισμένο βάρος.

Στον εμπρός άξονα διαθέτει διπλά ψαλίδια, ενώ πίσω πολλαπλών συνδέσμων. Μηχανικά, κίνηση παίρνει από τον 2,2-λίτρων turbodiesel απόδοσης 181 ίππων με 420 Nm ροπής που συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω τους 4-Tronic 4WD συστήματος, το οποίο προαιρετικά διαθέτει κλείδωμα διαφορικού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!