Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Συνεργασία GM, Cruise και Microsoft στην αυτόνομη οδήγηση
[AutoBlog]: Συνεργασία GM, Cruise και Microsoft στην αυτόνομη οδήγηση

[AutoBlog]: Συνεργασία GM, Cruise και Microsoft στην αυτόνομη οδήγηση

Η General Motors και η Cruise ανακοίνωσαν πως έχουν συνάψει μακροπρόθεσμη στρατηγική σχέση με τη Microsoft για να επιταχύνουν την εμπορευματοποίηση των αυτοκινούμενων οχημάτων.

Η Microsoft θα ενταχθεί στους θεσμικούς επενδυτές της Cruise, πρωτοπόρο της αυτόνομης οδήγησης που εξαγοράστηκε από την GM το 2016 και πέρυσι έλαβε άδεια για δοκιμές των οχημάτων της στην Καλιφόρνια.

Η Microsfot θα ενταχθεί στη General Motors, στη Honda, στη Softbank και σε άλλους θεσμικούς επενδυτές σε μια νέα νέα επένδυση άνω των 2 δισ. δολαρίων στην Cruise, αυξάνοντας την αποτίμηση της Cruise στα 30 δισ. δολάρια.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Microsoft, η Cruise θα χρησιμοποιεί την Azure cloud πλατφόρμα της Microsoft. H GM θα συνεργαστεί με τη Microsoft για να επιταχύνει τις πρωτοβουλίες ψηφιοποίησης της, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά και να διερευνήσει ευκαιρίες για τον εξορθολογισμό των λειτουργιών σε ψηφιακές αλυσίδες εφοδιασμού και να φέρει γρηγορότερα νέες υπηρεσίες κινητικότητας στους πελάτες.

δήλωσε η CEO της Mary Barra .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!