Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Σύμβουλος στη Williams ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Sauber
[AutoBlog]: Σύμβουλος στη Williams ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Sauber

[AutoBlog]: Σύμβουλος στη Williams ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Sauber

Η Williams συνεχίζει την επάνδρωση και ενισχύσει του τεχνικού της τμήματος, προσλαμβάνοντας τον Willy Rampf ως σύμβουλο της. Η συγκεκριμένη προσθήκη έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Williams νωρίτερα ότι ο Francois-Xavier Demaison έγινε ο νέος της τεχνικός διευθυντής , παίρνοντας έναν ρόλο που ήταν κενός από την αποχώρηση του Paddy Lowe το 2019.

Ο Demaison και ο Rampf θα συνεργαστούν ξανά με τον νέο CEO της Williams, Jost Capito, με τους τρεις τους να είχαν εργαστεί για πολλά χρόνια στην Volkswagen Motorsport. O Rampf έχει πάνω από μια δεκαετία εμπειρία στη Formula 1, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στην F1 με την Sauber το 1993 ως μηχανικός αγώνα (race engineer), συνεργαζόμενος με πλήθος οδηγών, συμπεριλαμβανομένου του Heinz-Harald Frentzen.

Το 1997, πήγε στη BMW, αλλά δύο χρόνια αργότερα τον προσέλκυσε και πάλι ο Peter Sauber, αναλαμβάνοντας το ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ελβετικής ομάδας από το 2000. Έμεινε σε αυτήν την θέση μέχρι το 2010, όταν έφυγε και αντικαταστάθηκε από τον James Key.

Μετά τη Sauber, Rampf μετακόμισε στη Volkswagen Motorsport, ως τεχνικός διευθυντής της και εργάστηκε σε μια σειρά από projects, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού του Polo R WRC. Στις σχετικές ειδήσεις, η Williams ανακοίνωσε ότι ο Dan Ticktum συνεχίζει ως οδηγός ανάπτυξης της ομάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!