Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: O Sebastian Vettel μάζεψε σκουπίδια από τις κερκίδες του Silverstone, μετά το GP Βρετανίας
[AutoBlog]: O Sebastian Vettel μάζεψε σκουπίδια από τις κερκίδες του Silverstone, μετά το GP Βρετανίας

[AutoBlog]: O Sebastian Vettel μάζεψε σκουπίδια από τις κερκίδες του Silverstone, μετά το GP Βρετανίας

Ο Sebastian Vettel απέδειξε ότι, εκτός από κορυφαίος οδηγός της Formula 1, είναι ακόμα πιο σπουδαίος άνθρωπος, και έκανε μια κίνηση που πραγματικά αξίζει κάθε “λεπτό” δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός οδηγός, παρά την πολύ κακή εμφάνιση του στο Βρετανικό GP , πήγε μετά το debrief με την ομάδα του στις κερκίδες της πίστας του Silverstone, απέναντι από τα pits. Εκεί, φόρεσε γάντι και, αφού είχαν φύγει όλοι οι θεατές από αυτές, μάζεψε -μαζί με άλλα μέλη της πίστας- επί τρεις ολόκληρες ώρες τα σκουπίδια που είχαν αφήσει οι θεατές με τις πιο ακριβές θέσεις της πίστας, σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τους πάντες για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως συμβαίνει -δυστυχώς- πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, υπήρξαν οι κακοπροαίρετοι και “εξυπνάκηδες” που προσπάθησαν να υποβαθμίσουν αυτή την υπέροχη κίνηση, λέγοντας πως ο 34χρονος οδηγός το έκανε αυτό μόνο για προβολή, ως publicity stunt. Ωστόσο, με tweet της τον επίσημο λογαριασμό της, η Aston Martin διευκρίνισε ότι οι φωτογραφίες και τα videos τραβήχτηκαν από ανθρώπους της ομάδας, χωρίς να το έχει ζητήσει ο ίδιος, με σκοπό να ενισχύσουν το μήνυμα που ήθελε να δώσει ο Γερμανός οδηγός.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την οικολογική του συνείδηση, με τον προσωπικό του χορηγό (και χορηγός της ομάδας) BWT, να έχει ξεκινήσει καμπάνια κατά των πλαστικών μπουκαλιών που ρυπαίνουν το περιβάλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!