Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Rivian ανακοίνωσε τις τιμές των R1T και R1S, λανσάρισμα τον Αύγουστο του 2021
[AutoBlog]: Η Rivian ανακοίνωσε τις τιμές των R1T και R1S, λανσάρισμα τον Αύγουστο του 2021

[AutoBlog]: Η Rivian ανακοίνωσε τις τιμές των R1T και R1S, λανσάρισμα τον Αύγουστο του 2021

Τη Rivian Automotive, την ακούσαμε πρώτη φορά τον Ιανουαρίου 2017, όταν έγινε γνωστό ότι αγόρασε το παλιό εργοστάσιο της Mitsubishi στην Αμερική. Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, το Νοέμβριο του 2018, η αμερικάνικη εταιρία παρουσίασε το R1T και το R1S , με το πρώτο να είναι ένα ηλεκτρικό pickup και το δεύτερο ένα ηλεκτρικό επταθέσιο SUV.

H Rivian είχε προγραμματίσει να λανσάρει φέτος τα δύο πολυαναμενόμενα μοντέλα της στην αμερικάνικη αγορά, αλλά τελικά αυτό θα καθυστερήσει εξαιτίας της τεράστιας οικονομικής κρίσης που προκαλεί η πανδημία του Covid-19 . Σήμερα, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα R1T και R1S.

Πιο συγκεκριμένα, ο online configurator των μοντέλων θα γίνει διαθέσιμος από τις 23 Νοεμβρίου, με το εμπορικό λανσάρισμα του R1S να ξεκινά τον Αύγουστο του 2021. Η βασική έκδοση του R1S θα ονομάζεται Explore, και η τιμή της θα ξεκινά από 70.000 δολάρια. Ωστόσο, το μοντέλο θα προσφέρεται αρχικά στην Launch Edition, με τιμή 77.500 δολάρια, χωρίς να γίνεται γνωστό αν αυτή περιλαμβάνει την κρατική έκπτωση των 7.500 δολαρίων του αμερικάνικου κράτους.

To R1S Launch Edition θα βασίζεται στην μεσαία έκδοση εξοπλισμού Adventure, η οποία θα κοστίσει επίσης 77.500 δολαρια, και θα είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2022. Το R1S Launch Edition θα διαθέτει αναβαθμισμένες αναρτήσεις για εκτός δρόμου περιπέτειες, καθώς θα υπάρχει ενισχυμένη προστασία αμαξώματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!