Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Ο πρώην επικεφαλής της McLaren, Martin Whitmarsh, επιστρέφει στην F1 για την Aston Martin
[AutoBlog]: Ο πρώην επικεφαλής της McLaren, Martin Whitmarsh, επιστρέφει στην F1 για την Aston Martin

[AutoBlog]: Ο πρώην επικεφαλής της McLaren, Martin Whitmarsh, επιστρέφει στην F1 για την Aston Martin

Ο πρώην επικεφαλής της McLaren F1, Martin Whitmarsh , θα επιστρέψει στη Formula 1, καθώς ορίστηκε ως ο νέος διευθύνων σύμβουλος του τμήματος Performance Technologies, της Aston Martin . Ο Βρετανός υπηρέτησε την McLaren από το 1989 έως το 2014, όντας CEO και επικεφαλής της ομάδας από το 2008 μέχρι την αναχώρησή του από την F1.

Έκτοτε, έχει εμπλακεί σε διάφορα projects, μεταξύ των οποίων έγινε πρόεδρος τεχνολογικής startup BAR Technologies, ενώ είχε παρόμοιο ρόλο στην offshore, Wind Growth Partnership. Συμμετείχε επίσης σε μεγάλο βαθμό στην επιτροπή που ίδρυσε ο Lewis Hamilton.

Ο Whitmarsh θα ηγηθεί του νέου τμήματος Performance Technologies της Aston Martin, το οποίο στοχεύει στην υιοθέτηση της τεχνολογίας F1 και των σπορ αυτοκινήτων της σε βασικούς κλάδους της βιομηχανίας. Ο πρόεδρος της Aston Martin, Lawrence Stroll , δήλωσε ότι ο διορισμός του Whitmarsh είναι ένα ακόμη βήμα στην προσπάθειά του να μετατρέψει την ομάδα της F1 σε παγκόσμια πρωταθλήτρια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!