Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Porsche και Dodge στη κορυφή της APEAL έρευνας της J.D. Power
[AutoBlog]: Porsche και Dodge στη κορυφή της APEAL έρευνας της J.D. Power

[AutoBlog]: Porsche και Dodge στη κορυφή της APEAL έρευνας της J.D. Power

Για 16η χρονιά η Porsche βρέθηκε στη κορυφή της APEAL έρευνας της J.D. Power , μαζί με την Dodge φέτος, με την Tesla ωστόσο, εάν πληρούσε τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια της έρευνας, να βρισκόταν αυτή στη κορυφή. Βλέπεις, η Tesla δεν δίνει την σχετική άδεια για να ερευνήσει τα αυτοκίνητά της η J.D Power σε 15 πολιτείες των ΗΠΑ.

1

Ο οργανισμός κατάφερε να συλλέξει ένα αρκετά μεγάλο δείγμα από τους ιδιοκτήτες μοντέλων της Tesla από τις υπόλοιπες 35 πολιτείες των ΗΠΑ που δεν απαιτείται η σχετική άδεια της Tesla και έτσι έγινε ο υπολογισμός στη συγκεκριμένη έρευνα.

2Τι είναι η συγκεκριμένη έρευνα;

Η APEAL (Automotive Performance, Execution and Layout), είναι μία έρευνα που διεξάγεται τα τελευταία 26 χρόνια από την J.D. Power και δείχνει την ικανοποίηση των αγοραστών στις ΗΠΑ από το αυτοκίνητο που επέλεξαν σε μια κλίμακα 1000 μονάδων, αξιολογώντας 37 χαρακτηριστικά του οχήματος. Στην έρευνα φέτος συμμετείχαν 110.827 άνθρωποι που αγόρασαν ή μίσθωσαν τα νέα τους αυτοκίνητα κατά το διάστημα 90 ημερών (Φεβρουάριος 2021 – Ιούλιος 2021) και δήλωσαν το πόσο αγαπούν και συνδέονται σε συναισθηματικό επίπεδο με τα νέα τους αυτοκίνητα, δηλώνοντας ικανοποιημένοι από αυτά.

3Βελτιωμένος μέρος όρος

Το μέσο σκορ στη βιομηχανία για το 2021 είναι 864 που συγκρινόμενο με το 2020 , είναι κατά 16 πόντους μεγαλύτερο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!