Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η νέα μπαταρία του Tesla Model 3 έχει χωρητικότητα 82 kWh
[AutoBlog]: Η νέα μπαταρία του Tesla Model 3 έχει χωρητικότητα 82 kWh

[AutoBlog]: Η νέα μπαταρία του Tesla Model 3 έχει χωρητικότητα 82 kWh

Μέχρι σήμερα, η μπαταρία του Tesla Model 3 είχε χωρητικότητα 75 kWh, αλλά εξ αυτών τα 72,5 kWh είναι διαθέσιμα για την κίνηση του αυτοκινήτου. Η αυτονομία της βασικής έκδοσης Standard Range ήταν 409 χλμ., της Long Range έκδοσης ήταν 560 χλμ., ενώ στην κορυφαία Performance η αυτονομία ανερχόταν στα 530 χλμ. ανά φόρτιση.

Στα μέσα Οκτωβρίου , η αμερικάνικη εταιρία ανανέωσε το δημοφιλές μοντέλο της, και έκανε γνωστό ότι η αυτονομία του Model 3 έχει αυξηθεί. Η Tesla ανέφερε μόνο ότι η αυτονομία του Model 3 Standard Range ανέρχεται πλέον στα 430 χλμ., του Model 3 Long Range στα 580 χλμ., ενώ του Model 3 Performance στα 567 χλμ.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι η αύξηση αυτή δεν ήρθε μόνο μέσω καλύτερης διαχείρησης της μπαταρίας, αλλά και από την αύξηση της χωρητικότητα της. Το ανανεωμένο Model 3 είναι εξοπλισμένο με νέα, μεγαλύτερης πυκνότητας μπαταρία, της Panasonic, με συνολική χωρητικότητα 82 kWh.

Ο ακριβής αριθμός βρέθηκε μέσω της άδειας κυκλοφορίας ενός Model 3 LR AWD στη Γερμανία, με τη νέα μπαταρία να έχει κατά περίπου 5% βελτιωμένη ενεργειακή πυκνότητα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!