Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Montezemolo: Ο Marchionne μπλόκαρε να γίνω ο επικεφαλής της F1
[AutoBlog]: Montezemolo: Ο Marchionne μπλόκαρε να γίνω ο επικεφαλής της F1

[AutoBlog]: Montezemolo: Ο Marchionne μπλόκαρε να γίνω ο επικεφαλής της F1

O Luca di Montezemolo έφυγε από την Ferrari τον Οκτώβριο του 2014 , κλείνοντας ένα κεφάλαιο 23 ετών στη Scuderia. Ο Montezemolo, που αναγκάστηκε να παραιτηθεί , αφού ο Sergio Marchionne , CEO της FCA τότε, ήθελε η Ferrari να μπει στο χρηματιστήριο, κάτι που ο Montezemolo ήταν αντίθετος , σε πρόσφατη συνέντευξή του, για την επέτειο του ενός χρόνου από τον θάνατο του Niki Lauda , είπε πως παρότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να γίνει ο νέος CEO της CVC, της εταιρίας που κατείχε την Formula 1 από το 2006 έως και το 2017 , ο Marchionne έκανε τα πάντα για να μην αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Συγκεκριμένα είπε:

είπε ο Montezemolo.

Οι σχέσεις του Montezemolo με τον Marchionne δεν ήταν οι καλύτερες, με τον Marchionne εκτός του ότι δε δεχόταν τον Luca di Montezemolo στη θέση του επικεφαλής της Formula 1, είχε καταλογίσει ευθύνες στη Scuderia για τα όσα έγιναν στο παρελθόν και είχαν οδηγήσει την ομάδα στη κατάσταση που βρισκόταν το 2014. Φυσικά ο Montezemolo είχε απαντήσει αναλόγως τότε στον Marchionne .

Για να καταλάβεις την κόντρα που είχε ο Marchionne με τον Montezemolo, η Ferrari δεν προσκάλεσε τον Montezemolo στις εορταστικές εκδηλώσεις των 70 χρόνων της εταιρίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!