Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: H Michelin επίσημος συνεργάτης του εικονικού 24ωρο αγώνα στο Le Mans
[AutoBlog]: H Michelin επίσημος συνεργάτης του εικονικού 24ωρο αγώνα στο Le Mans

[AutoBlog]: H Michelin επίσημος συνεργάτης του εικονικού 24ωρο αγώνα στο Le Mans

Στα μέσα του περασμένου μήνα ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει 24ωρος αγώνας του Le Mans τον Ιούνιο, αλλά θα είναι ψηφιακός, καθώς ο πραγματικός έχει αναβληθεί για τις 19-20 Σεπτεμβρίου , λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού .

Καθώς τα μέτρα του lockdown αρχίζουν σταδιακά να χαλαρώνουν σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, οι fans των eSports και του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιμένουν την επιστροφή αγώνων στις 13-14 Ιουνίου, όταν και θα διεξαχθεί ο πρώτος virtual αγώνας των 24 ωρών του Le Mans, από την εταιρία Le Mans Esports και την ACO (Automobile Club de l’Ouest).

Σε αυτόν, θα δούμε επαγγελματικές ομάδες και οδηγούς να ανταγωνίζονται μαζί με μερικούς από τους καλύτερους eGamers του κόσμου. Η δράση θα ξεκινήσει με την έναρξη των πρώτων ελεύθερων δοκιμαστικών στις 10 Ιουνίου, και θα ακολουθήσουν οι κατατακτήριες και ο αγώνας, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

1

Όλα τα αυτοκίνητα που αγωνίζονται και στις δύο κατηγορίες του virtual αγώνα των 24 ωρών του Le Mans, θα τρέξουν με ελαστικά της Michelin .

Η γαλλική εταιρία ενδιαφερόταν έντονα να συμμετέχει στο virtual αγώνα των 24 Ωρών του Le Mans, όχι μόνο λόγω της ποιότητας του event, αλλά και λόγω των χαρακτηριστικών της πλατφόρμας rFactor 2, που αναπαράγει πειστικά τον πολύ σημαντικό ρόλο που έχουν τα ελαστικά σε πραγματικούς αγώνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!