Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Μεγάλος Περίπατος: Οι δρόμοι που αλλάζουν κατεύθυνση κυκλοφορίας και οι εναλλακτικές διαδρομές
[AutoBlog]: Μεγάλος Περίπατος: Οι δρόμοι που αλλάζουν κατεύθυνση κυκλοφορίας και οι εναλλακτικές διαδρομές

[AutoBlog]: Μεγάλος Περίπατος: Οι δρόμοι που αλλάζουν κατεύθυνση κυκλοφορίας και οι εναλλακτικές διαδρομές

Οι παρεμβάσεις στο πλαίσιο του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας συνεχίζονται και ήδη έχουν ολοκληρωθεί στη Βασιλίσσης Όλγας, στη Πανεπιστημίου και στο Σύνταγμα.

Με τις νέες ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο Σύνταγμα, θα παραμείνουν τρεις λωρίδες κυκλοφορίας ελεύθερες για όλα τα οχήματα και μία λωρίδα κυκλοφορίας για την αποκλειστική κίνηση των λεωφορείων. Επιπλέον, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ερμού και Μητροπόλεως θα δημιουργηθεί εσοχή για στάση λεωφορείων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αθηναίων, με αυτές τις ρυθμίσεις η κυκλοφοριακή λειτουργία δεν μεταβάλλεται, ενώ διασφαλίζεται η ροή των οχημάτων που εισέρχονται από τις οδούς Σταδίου και Βασ. Γεωργίου Α’, προς την οδό Φιλελλήνων, με δυνατότητα δεξιάς στροφής προς την οδό Μητροπόλεως και αριστερής στροφής προς την οδό Όθωνος, όπως ακριβώς και σήμερα.

Στην παρούσα φάση, από αυτό το οδικό τμήμα θα μπορούν να διέρχονται και να κάνουν στάση για επιβίβαση και αποβίβαση τόσο τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ όσο και τα ταξί. Η Τροχαία και η Δημοτική Αστυνομία θα φροντίσουν για τον συστηματικό έλεγχο της στάσης και της στάθμευσης, στο σύνολο των οδών της περιοχής.

1Ποιοι δρόμοι θα αλλάξουν κατεύθυνση κυκλοφορίας

Σημειώνεται ότι, όπως είχε ανακοινωθεί, θα λειτουργήσουν και αντιδρομήσεις στο τμήμα της Καραγιώργη Σερβίας από την πλατεία Συντάγματος έως την οδό Βουλής, αλλά και στο τέρμα της Κολοκοτρώνη, κάτι το οποίο σε πρώτη φάση δεν έγινε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!