Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Ο Leclerc πήγε με την SF1000 από το εργοστάσιο της Ferrari στο Fiorano, οδηγώντας στους δρόμους του Maranello
[AutoBlog]: Ο Leclerc πήγε με την SF1000 από το εργοστάσιο της Ferrari στο Fiorano, οδηγώντας στους δρόμους του Maranello

[AutoBlog]: Ο Leclerc πήγε με την SF1000 από το εργοστάσιο της Ferrari στο Fiorano, οδηγώντας στους δρόμους του Maranello

Οι κάτοικοι του Maranello ξύπνησαν σήμερα με έναν πολύ ιδιαίτερο ήχο, και όχι το συνηθισμένο τους ξυπνητήρι, ενώ δεν είχαν και την επιλογή του snooze.

Και αυτό γιατί η Ferrari πήρε την άδεια από την δημοτική αρχή της πόλης να κλείσει τους δρόμους, ώστε ο Charles Leclerc να μεταβεί από το εργοστάσιο της ιταλικής εταιρίας μέχρι την πίστα του Fiorano οδηγώντας την SF1000 , ήτοι το φετινό μονοθέσιο της F1.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από 110 ημέρες που η SF1000 βρέθηκε στις εγκαταστάσεις μιας πίστας, με την ιταλική ομάδα να κάνει -όπως και σχεδόν όλες οι υπόλοιπες- μερικούς γύρους στο Fiorano.

Ο Leclerc μπήκε στην SF1000, και από το τις εγκαταστάσεις του Officina Classiche, στην καρδιά του ιστορικού εργοστασίου της Ferrari στο Maranello, όπου πριν λίγο καιρό ήταν οι εγκαταστάσεις του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας. Έπειτα, ο Μονεγάσκος βγήκε από την κεντρική πύλη, από την ίδια που ο Enzo Ferrari χρησιμοποίησε στις 12 Μαρτίου του 1947, για να βγει στους δρόμους της πόλης, οδηγώντας το πρώτο αυτοκίνητο που έφερε το όνομα του, την 125 S.

Ακολούθως, ο οδηγός της Ferrari κινήθηκε με την SF1000 στην Via Abetone Inferiore, πέρασε μπροστά από τη Gestione Sportiva στη Via Enzo Ferrari 27, εκεί όπου από το 2015 έχουν σχεδιαστεί, εξελιχθεί και κατασκευαστεί όλα τα μονοθέσια της Ferrari για την Formula 1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!