Σάββατο, 8 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Κρυμμένη “ακατάλληλη” φωνητική εντολή σε Tesla, ανοίγει τη θύρα φόρτισης
[AutoBlog]: Κρυμμένη “ακατάλληλη” φωνητική εντολή σε Tesla, ανοίγει τη θύρα φόρτισης

[AutoBlog]: Κρυμμένη “ακατάλληλη” φωνητική εντολή σε Tesla, ανοίγει τη θύρα φόρτισης

Η Tesla έχει παρουσιάσει κατά καιρούς μη πολιτικά ορθά χαρακτηριστικά στα αυτοκίνητα της, όπως για παράδειγμα μπορείς να επιλέξετε το “fart on demand” με την χρήση της κόρνας ή/και το “fart using turn signal” με τη χρήση του διακόπτη των φλας, όπου σε κάθε περίπτωση ακούγεται από τα ηχεία ότι το αυτοκίνητο πέρδεται, και μάλιστα σε διάφορους ήχους.

Επιπλέον, η εταιρία του Elon Musk αρέσκεται στο να δωρίζει στους ιδιοκτήτες των Τesla ένα “πασχαλινά αυγά”. Τον Απρίλιο του 2017, ο Musk είχε κρύψει στο σύστημα των αυτοκινήτων την πρόσβαση σε όλα τα “καλούδια”, που είχε ετοιμάσει η εταιρία.

Για να τα βρει κάποιος, έπρεπε να ψάξει μέσω της κεντρικής οθόνης. Με το πέρασμα του χρόνου, οι οδηγοί ανακάλυπταν νέα χαρακτηριστικά, τα οποία βρισκόντουσαν κάνοντας tap στο logo της εταιρίας στην οθόνη, Μερικά από τα χαρακτηριστικά ήταν video games, καραόκε, ‘ρομαντικό mode’ και πλήθος άλλων επιλογών -κατά κύριο λόγο διασκεδαστικού χαρακτήρα.

Με κάθε ενημέρωση του λογισμικού του αυτοκινήτου, προσθέτονται και νέες υπηρεσίες, ώστε οι ιδιοκτήτες να είναι συνεχώς σε εγρήγορση. To Σεπτέμβριο του 2020, η Tesla παρουσίασε το προαναφερθέν fart mode, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν είναι τίποτα μπροστά στη νέα έμπνευση της Tesla.

Έτσι, πρόσφατα “ανακαλύφθηκε” ότι με τη φωνητική εντολή “open butthole” (επέτρεψε μου να μην το μεταφράσω), οι οδηγοί διαπίστωσαν εσχάτως ότι ανοίγει τη θύρα φόρτισης του αυτοκινήτου, ενώ για να κλείσει αυτή η φωνητική εντολή είναι “close butthole”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!