Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Κλειστές οι Λεωφόροι Ποσειδώνος και Καλαμακίου, στο ύψος του Αλίμου στις 5-6 Ιουνίου
[AutoBlog]: Κλειστές οι Λεωφόροι Ποσειδώνος και Καλαμακίου, στο ύψος του Αλίμου στις 5-6 Ιουνίου

[AutoBlog]: Κλειστές οι Λεωφόροι Ποσειδώνος και Καλαμακίου, στο ύψος του Αλίμου στις 5-6 Ιουνίου

Κλειστή για οχήματα και πεζούς θα παραμείνει η παραλιακή λεωφόρος Ποσειδώνος, από το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουνίου μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου, λόγω των εργασιών αποπεράτωσης της πεζογέφυρας στη συμβολή της με τη λεωφόρο Καλαμακίου.

Από τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής 5/6 μέχρι τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 7/6, η λεωφόρος Ποσειδώνος θα είναι κλειστή από την οδό Κανάρη μέχρι και την Καλαμακίου, όπως και η Καλαμακίου από την οδό Αριστοτέλους μέχρι και την Ποσειδώνος.

Στο διάστημα αυτό η τροχαία θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών. Παράλληλα θα τροποποιηθούν και τα δρομολόγια όλων των ΜΜΜ που διέρχονται από την Ποσειδώνος, σύμφωνα με τον σχετικό χάρτη.

Ο δήμος Αλίμου ενημερώνει πως:

Στα κλειστά τμήματα των δύο αυτών λεωφόρων θα απαγορεύεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών. Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρχει για τους παρόδιους κατοίκους των εν λόγω σημείων, οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από ειδική όδευση για την πεζή προσέγγιση στις κατοικίες τους.

Λόγω των μεγάλων κυκλοφοριακών φόρτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου, η κίνηση των οχημάτων θα είναι δυσχερής. Προτρέπονται οι οδηγοί να αποφύγουν την κυκλοφορία κοντά στον χώρο του εργοταξίου, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.

Ενδείκνυται η κυκλοφορία από τις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας/Ελευθερίας, ενώ πρέπει να αποφεύγεται πλήρως η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος ανάμεσα στις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!