Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Ο Ken Block δείχνει εκπληκτικά παρασκήνια από το Climbkhana 2
[AutoBlog]: Ο Ken Block δείχνει εκπληκτικά παρασκήνια από το Climbkhana 2

[AutoBlog]: Ο Ken Block δείχνει εκπληκτικά παρασκήνια από το Climbkhana 2

Θυμάσαι τα “Gymkhana Files ” στο Amazon Prime; Αν όχι, για να σου φρεσκάρω τη μνήμη, ήταν μια σειρά ντοκιμαντέρ του 2018 αποτελούμενη από δέκα επεισόδια, στα οποία μπορούσες να δεις με κάθε λεπτομέρεια όλη την διαδικασία της παραγωγής του GymkhanaTEN , καθώς και μια ματιά στην προσωπική ζωή του Ken Block . Αν δεν το έχεις δει, σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να το κάνεις, και μετά να ξανά δεις το τελευταίο Gymkhana για να καταλάβεις πόσο δύσκολα είναι τα γυρίσματα ενός τόσο απολαυστικού video.

Ακριβώς το ίδιο είναι και το “Cimbkhana Files”, μόνο που αυτή τη φορά τα -τρία- επεισόδια είναι ελεύθερα στο YouTube, και αφορά το Climbkhana 2. Τα τρία αυτά ημίωρα επεισόδια προβλήθηκαν πρώτα στο Amazon Prime και ήταν υποψήφια για 3 βραβεία Emmy, αλλά πλέον είναι διαθέσιμη YouTube.

Στα τρία επεισόδια, βλέπουμε τα παρασκήνια της εκπληκτικής παραγωγής του Brian Scotto, και τον Ken Block να ανεβαίνει τον πιο επικίνδυνο δρόμο της Κίνας στο βουνό Τιανμέν, με 941 ίππων Hoonitruck του. Ο Αμερικάνος αναλύει τους κινδύνους του εγχειρήματος, συγκρίνοντάς το με το Climbkhana 1 στο Pikes Peak, ενώ μας παρουσιάζει τις αρετές του Hoonitruck.

Ακόμα, οι συνεργάτες του εξηγούν πως φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα που έχουν δει σχεδόν 16 εκατομμύρια φορές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!