Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Κάμερα ασφαλείας καταγράφει ένα Peugeot 207 να χάνει μόνο του τον έλεγχο σε αυτοκινητόδρομο της Πολωνίας
[AutoBlog]: Κάμερα ασφαλείας καταγράφει ένα Peugeot 207 να χάνει μόνο του τον έλεγχο σε αυτοκινητόδρομο της Πολωνίας

[AutoBlog]: Κάμερα ασφαλείας καταγράφει ένα Peugeot 207 να χάνει μόνο του τον έλεγχο σε αυτοκινητόδρομο της Πολωνίας

Οι κάμερες ασφαλείας ενός αυτοκινητόδρομου λίγο έξω από την πόλη Katowice της Πολωνίας κατέγραψαν ένα πολύ σφοδρό ατύχημα ενός λευκού Peugeot 207.

Όπως θα δεις, ο οδηγός του γαλλικού μοντέλου κινούταν στη μεσαία λωρίδα του δρόμου, όταν στην αρχή μιας ανοιχτής καμπής το πίσω μέρος του αυτοκινήτου άρχισε να αποσταθεροποιείται. Ενστικτωδώς, ο οδηγός προσπάθησε να διατηρήσει τον έλεγχο του με ανάποδο τιμόνι, αλλά η υπερδιόρθωση είχε σαν αποτέλεσμα το εμπρός μέρος να “χαστουκίσει” και τελικά να καταλήξει στο ανάχωμα του δρόμου.

Αυτό λειτούργησε ως μοχλός και το αυτοκίνητο τούμπαρε, ενώ επέστρεψε στην μέση του δρόμου. Η ταχύτητα του αυτοκινήτου δεν φαινόταν μεγάλη, τουλάχιστον σε σύγκριση με τα άλλα δύο αυτοκίνητα που βλέπουμε στο video, κάτι που οδηγεί στην εικασία ότι τα ελαστικά του οχήματος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, καθώς η επιφάνεια του δρόμου ήταν ελαφρώς νωπή.

Το ευτύχημα ήταν πως το από το περιστατικό κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!