Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: JLR: Σε μερικές εβδομάδες η απόφαση για το αν καταργηθεί κάποιο μοντέλο
[AutoBlog]: JLR: Σε μερικές εβδομάδες η απόφαση για το αν καταργηθεί κάποιο μοντέλο

[AutoBlog]: JLR: Σε μερικές εβδομάδες η απόφαση για το αν καταργηθεί κάποιο μοντέλο

Η βρετανική εταιρία σημείωσε ζημιές ύψους £422 εκατομμυρίων λιρών (€471 εκατ.) προ-φόρων το πρώτο τρίμηνο του έτους, που ήρθε να προστεθεί στα £500 εκατομμύρια (€558 εκατ.) προ-φόρων το τελευταίο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Γι’αυτό η Jaguar Land Rover έχει ζητήσει €1,1 δις στήριξη από την Βρετανική κυβέρνηση , ενώ παράλληλα περικόπτει 1.100 θέσεις εργασίας .

Επίσης θέλει να προβεί σε δραστικές κινήσεις για να περιορίσει τα έξοδα της, με τον PB Balaji, επικεφαλής οικονομικών (CFO) της Tata Motors (μητρικής της JLR), να δηλώνει ότι η JLR πρέπει πρώτα να προσδιορίσει εάν οι παγκόσμιες πωλήσεις της θα ανακάμψουν από την κατάρρευση που προέκυψε από τον Covid-19, προτού ληφθεί οποιαδήποτε σημαντική απόφαση σχετικά με το μέλλον της.

Εν τω μεταξύ, ο CFO του JLR, Adrian Mardell, δήλωσε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παρθεί η απόφαση για το αν θα καταργηθεί κάποιο μοντέλο της γκάμας της βρετανικής εταιρίας, ενώ συμπλήρωσε πως ήδη ορισμένα νέα μοντέλα έχουν τεθεί σε παύση. Παρόλα αυτά, ο Mardell τόνισε ότι κανένα project νέου μοντέλου δεν έχει αλλάξει ή ακυρωθεί σημαντικά, τονίζοντας:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!