Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Ο Jay Leno δίνει ένα preview της συνέντευξης με τον Elon Musk, και την οδήγηση του Tesla Cybertruck
[AutoBlog]: Ο Jay Leno δίνει ένα preview της συνέντευξης με τον Elon Musk, και την οδήγηση του Tesla Cybertruck

[AutoBlog]: Ο Jay Leno δίνει ένα preview της συνέντευξης με τον Elon Musk, και την οδήγηση του Tesla Cybertruck

Το δεύτερο μισό της 5ης season του Jay Leno’s Garage ξεκίνησε να προβάλλεται στο CNBC Prime από τις 20 Μαΐου, και μπορεί σε αυτό να μην είδαμε το Tesla Cybertruck και την συνέντευξη του Elon Musk στον αμερικάνικο παρουσιαστή, αλλά έχουμε ένα εκτενές teaser video του τι πρόκειται να δούμε.

Όπως θα δεις στο παραπάνω video, θα δεις το Leno να οδηγεί το Cybertruck έχοντας ως συνοδηγό τον Musk, και φυσικά να μιλάνε για το αμφιλεγόμενο pickup. Ακόμα, θα ακούσει τον Musk να επιβεβαιώνει ότι η έκδοση παραγωγής του Cybertruck θα έχει σημαντική απόκλιση, τονίζοντας ότι το πρωτότυπο ήταν λίγο μεγαλύτερο από αυτό που προορίζεται να βγει στον δρόμο.

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση παραγωγής θα είναι μικρότερη κατά 5% , αν και ο Musk επιβεβαίωσε ότι οι αναλογίες θα είναι ίδιες. Τέλος, ο Musk αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έπρεπε να κάνουν και το Cybertruck αλεξίσφαιρο, και η απάντηση ήταν αρκετά απλή:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!