Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: James Key: Η Mercedes έδωσε φανταστική βοήθεια στη McLaren για την τοποθέτηση του power unit της
[AutoBlog]: James Key: Η Mercedes έδωσε φανταστική βοήθεια στη McLaren για την τοποθέτηση του power unit της

[AutoBlog]: James Key: Η Mercedes έδωσε φανταστική βοήθεια στη McLaren για την τοποθέτηση του power unit της

Η ακύρωση του πρώτου αγώνα της F1 για το 2020, το GP Αυστραλίας εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού , ήταν η απαρχή για ένα ντόμινο ενεργειών και αποφάσεων που έκριναν πολλά τόσο για την περσινή χρονιά, όσο και για τις μελλοντικές. Όπως ξέρεις, εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού , FIA και Formula 1 αναγκάστηκαν να μεταθέσουν για το 2022 την ισχύ των νέων κανονισμών που θα διέπουν το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του πλανήτη.

Παράλληλα, οι ομάδες συμφώνησαν να παγώσει η εξέλιξη του πλαισίου, των κιβωτίων ταχυτήτων και των αναρτήσεων έως τα τέλη του 2021, κάτι που σημαίνει ότι τα μονοθέσια του 2021 θα είναι πρακτικά ίδια με αυτά της σεζόν του 2020, με τις ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν μόνο την αεροδυναμική των μονοθέσιων τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι αλλαγές εντοπίζονται στο δάπεδο των μονοθέσιων, στους πίσω αερααγωγούς φρένων και στους διαχύτες, με τις ομάδες να έχουν κατά νου και το όριο του προϋπολογισμού που θα τεθεί σε ισχύ φέτος, και ορίζεται στα 145 εκατομμύρια δολάρια.

Στο τέλος του 2020, όμως, έληξε το συμβόλαιο της McLaren F1 Team με την Renault για την παροχή power units από την δεύτερη στην πρώτη, καθώς η βρετανική ομάδα έχει συμφωνήσει από τον Σεπτέμβριο του 2019 να τοποθετήσει από το 2021 τα power units της Mercedes στα μονοθέσια της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!