Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: O James Allison εξηγεί τις αλλαγές του νέου μονοθέσιου της Mercedes στην F1
[AutoBlog]: O James Allison εξηγεί τις αλλαγές του νέου μονοθέσιου της Mercedes στην F1

[AutoBlog]: O James Allison εξηγεί τις αλλαγές του νέου μονοθέσιου της Mercedes στην F1

Αν κάποια ομάδα τράβηξε πάνω της τα βλέμματα, κατά την διάρκεια του πρώτου τριήμερου δοκιμών της Formula 1 στην πίστα της Βαρκελώνης, αυτή πρωτίστως ήταν η Mercedes, και μετά η Racing Point. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, ας επικεντρωθούμε στην πρώτη, καθώς όλοι στα paddocks μιλούσαν για το σύστημα DAS (Dual Axis System) , που παρουσίασε η γερμανική ομάδα την δεύτερη ημέρα των δοκιμών.

Στο παρακάτω, όμως, video o τεχνικός επικεφαλής της Mercedes, James Allison μίλησε για τις αλλαγές και στο power unit της W11, που κατ’επέκταση είχαν αντίκτυπο στον σχεδιασμό του αμαξώματος του μονοθέσιου.

Όπως θα δεις και θα ακούσεις, ο Allison κάνει ειδική μνεία στη συνεισφορά του Brixworth, εκεί που κατασκευάζονται οι κινητήρες της Mercedes για την F1, τονίζοντας πως οι μηχανικοί κατάφεραν να εξάγουν επιπλέον δύναμη από το power unit, λέγοντας:

Ακόμα, ο Allison είπε ότι ο κινητήρας θα έχει αυξημένη αντοχή σε ψηλές θερμοκρασίες, έναν τομέα που υστερούσε σχετικά η ομάδα την περασμένη χρονιά, και που είχε αναφέρει στην παρουσίαση της W11 ο Andy Cowell, επικεφαλής του τομέα του PU, με τον Βρετανό να τονίζει:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!