Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Το ηλεκτρικό F-150 Lightning φέρνει νέους πελάτες στη Ford
[AutoBlog]: Το ηλεκτρικό F-150 Lightning φέρνει νέους πελάτες στη Ford

[AutoBlog]: Το ηλεκτρικό F-150 Lightning φέρνει νέους πελάτες στη Ford

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι οι κρατήσεις για το F-150 Lightning έχουν ξεπεράσει τις 160.000, παρότι το αμερικάνικο ηλεκτρικό pickup δεν έχει φτάσει στις αντιπροσωπείες της Ford στην Αμερική. Για την ακρίβεια, η Μπλε Οβάλ εταιρία δεν έχει ξεκινήσει καν την μαζική παραγωγή του ηλεκτρικού F-150, αλλά φαίνεται ότι η επιτυχία του είναι εξασφαλισμένη.

Ακόμα πιο σημαντικό στοιχείο, όμως, είναι ότι τα αποτελέσματα μιας έρευνας της Ford στους ανθρώπους που έχουν κάνει ήδη μια κράτηση, με σκοπό να μάθει περισσότερα για τους δυνητικούς πελάτες της. Αυτό που προκύπτει είναι ότι οι περισσότεροι εξ αυτών είναι νέοι στον κόσμο των ηλεκτρικών οχημάτων, και κυριότερα νέοι -δυνητικοί- πελάτες της Ford.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αποκαλύπτουν ότι για το 79% των κρατήσεων, το F-150 Lightning θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα στο σπίτι τους. Επιπλέον, το 56% των κρατήσεων αναφέρει ότι το F-150 Lightning θα είναι το πρώτο Ford που έχουν ποτέ στην κατοχή τους.

Η Ford αποκάλυψε επίσης ότι η Καλιφόρνια, το Τέξας και η Φλόριντα έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό κρατήσεων ανά πολιτεία. Οι κρατήσεις του ξεκίνησαν από τις 20 Μαΐου, με τους ενδιαφερόμενους να προχωρούν σε επιστρεπτέα κατάθεση 100 δολαρίων. Σίγουρα, δεν θα μετατραπούν όλες οι κρατήσεις σε παραγγελίες, οι οποίες θα ανοίξουν τον Δεκέμβριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!