Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Honda ανανεώνει το HondaJet, με νέα χρώματα και συστήματα ασφαλείας
[AutoBlog]: Η Honda ανανεώνει το HondaJet, με νέα χρώματα και συστήματα ασφαλείας

[AutoBlog]: Η Honda ανανεώνει το HondaJet, με νέα χρώματα και συστήματα ασφαλείας

Πριν 2,5 χρόνια η Honda ανακοίνωσε το Performance πακέτο για το HondaJet , και σήμερα η ιαπωνική εταιρία μας δείχνει το HondaJet Elite S. Ως business jet, σκέψου το HondaJet Elite S ως το Honda Accord για τους ουρανούς, με την νέα έκδοση να συνεχίζει την επιτυχία του προκατόχου του.

Το HondaJet Elite S πρακτικά είναι μια “facelift” έκδοση του αεροσκάφους και είναι από τα λίγα αεροσκάφη που φέρουν τους κινητήρες πάνω από τα φτερά (στήριγμα Over-The-Wing, OTWEM). Ωστόσο, αυτός ο σχεδιασμός χάρισε στο HondaJet αρκετά βραβεία αεροναυτικής σχεδίασης και καινοτομίας.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του HondaJet Elite S είναι το αυξημένο μέγιστο βάρος απογείωσης κατά 91 κιλά, πράγμα που σημαίνει ότι οι αγοραστές αυτού του επαγγελματικού αεριωθούμενου αεροπλάνου μπορούν είτε να πάρουν έναν άλλο επιβάτη είτε να φέρουν επιπλέον φορτίο μαζί τους ή να έχουν αυξημένη αυτονομία κατά 222 χλμ. (138 μίλια), φτάνοντας τα 2.883 χλμ. σε σχέση με το απλό Elite.. Συνεχίζοντας, έχουν προστεθεί νέα χρώματα στην ήδη μεγάλη παλέτα, όπως το Gunmetal, το Luxe Gold και το Deep Sea Blue.

Ακόμα, η Honda έχει κάνει αναβαθμίσεις για ασφαλέστερες πτήσεις. Έτσι, υπάρχει το Advanced Steering Augmentation System (ASAS), το οποίο μειώνει τον φόρτο εργασίας του πιλότου και βελτιώνει την ασφάλεια, ειδικά σε όχι τόσο ευνοϊκές καιρικές συνθήκες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!