Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Το VW Group έχει προσφορά €7,5 δισ. για την πώληση της Lamborghini
[AutoBlog]: Το VW Group έχει προσφορά €7,5 δισ. για την πώληση της Lamborghini

[AutoBlog]: Το VW Group έχει προσφορά €7,5 δισ. για την πώληση της Lamborghini

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Μεγάλη Βρετανία, το VW Group δέχτηκε πριν λίγες ημέρες μια προσφορά 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ για την πώληση της Lamborghini. Η μη δεσμευτική προσφορά έγινε με επιστολή πρόθεσης, που καθορίζει τους όρους αγοράς της ιταλικής εταιρίας από το Quantum Group AG.

Η τελευταία είναι μια νεοσύστατη εταιρεία χαρτοφυλακίου με έδρα τη Ζυρίχη, που δημιούργησε μια κοινοπραξία με την εταιρεία επενδύσεων Centricus Asset Management με έδρα το Λονδίνο, με σκοπό την δημιουργία μιας πλατφόρμας επενδύσεων τεχνολογίας και τρόπου ζωής, με όνομα Outlook 2030.

Για την προσφορά εξαγοράς της Lamborghini, το Quantum Group AG εκπροσωπείται από τον Rea Stark, συνιδρυτή της Piech Automotive , της εταιρείας με έδρα τη Ζυρίχη πίσω από το Piëch Mark Zero , που αποκαλύφθηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019.

Επίσης, μεταξύ των στελεχών της Piëch Automotive είναι και ο Anton Piëch, γιος του πρώην προέδρου του VW Group, Ferdinand Piëch, και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Porsche, Matthias Müller . Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν εμπλέκονται στην προσφορά εξαγοράς.

Η εξαγορά της Lamborghini, των περιουσιακών της στοιχείων, καθώς και των δραστηριοτήτων της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, είναι στην κορυφή της λίστας για τα επενδυτικά συμφέροντα της Quantum Group AG, η οποία επιδιώκει να ξεκινήσει επίσημες συζητήσεις με τον Όμιλο Volkswagen.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!