Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Genesis έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα drones στον ουρανό
[AutoBlog]: Η Genesis έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα drones στον ουρανό

[AutoBlog]: Η Genesis έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα drones στον ουρανό

Τα shows με drone γίνονται ολοένα και πιο συχνά εργαλεία για άτομα και εταιρείες που θέλουν να τραβήξουν την προσοχή του κοινού, και η Genesis το γνωρίζει πολύ καλά. Θέλοντας να γιορτάσει την είσοδό της στην αγορά της Κίνας, η premium μάρκα της Hyundai έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness με τα περισσότερα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στον αέρα ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας 3.281 drones για να εμφανίσει το λογότυπό της, ώστε αυτό να φαίνεται σε διαφορετικά σημεία στη Σαγκάη, στις 29 Μαρτίου.

Ο προαναφερθέν αριθμός είναι μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με τον προηγούμενο κάτοχο ρεκόρ, το Shenzhen Damoda Intelligent Control Technology. Η τελευταία είχε πετάξει “μόλις” 3.051 drones τον Σεπτέμβριο του 2020. Αυτό, με τη σειρά του, είχε σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ των 2.200 drones, στη Ρωσία λίγες ημέρες νωρίτερα. Παλιότερα, η Intel είχε στην κατοχή της το ρεκόρ με 2.066 drone, που πέταξαν πάνω από το Folsom της Καλιφόρνια, τον Ιούλιο του 2018.

Για τον σχηματισμό τους, τα drones χρησιμοποιούν λογισμικό χορογραφίας, που λέει στα drones να σχηματίσουν ορισμένα σχήματα, ενώ συντονίζουν το σμήνος για να αποφύγουν τις μεταξύ τους συγκρούσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!