Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Formula 1 ανακοίνωσε το αναθεωρημένο ημερολόγιο αγώνων για το υπόλοιπο του 2021
[AutoBlog]: Η Formula 1 ανακοίνωσε το αναθεωρημένο ημερολόγιο αγώνων για το υπόλοιπο του 2021

[AutoBlog]: Η Formula 1 ανακοίνωσε το αναθεωρημένο ημερολόγιο αγώνων για το υπόλοιπο του 2021

Η Formula 1 ανακοίνωσε σήμερα το αναθεωρημένο ημερολόγιο για το υπόλοιπο της σεζόν του 2021, μετά την είδηση ​​νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι το Grand Prix της Ιαπωνίας δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος . Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν 22 αγώνες -ρεκόρ αγώνων σε μία σεζόν- με μια σειρά από τους υπάρχοντες αγώνες να μετατοπίζονται σε νέες ημερομηνίες.

Το Ολλανδικό GP στο Zandvoort, το Ιταλικό GP στη Monza και ο αγώνας της Ρωσίας στο Sochi θα γίνουν όλα στις αρχικές τους ημερομηνίες. Μετά από αυτούς τους αγώνες, το Tουρκικό GP, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου, θα μεταφερθεί τώρα μια εβδομάδα αργότερα, στις 10 Οκτωβρίου.

1

Θα ακολουθήσει το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών -το οποίο παραμένει στην αρχική του ημερομηνία στις 24 Οκτωβρίου- πριν από το GP στην Πόλη του Μεξικού και το GP της Βραζιλίας, τα οποία αλλάζουν κατά μία εβδομάδα, από τις 31 Οκτωβρίου και τις 7 Νοεμβρίου, στις 7 Νοεμβρίου και 14 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, θα υπάρξει άλλος ένας στις 21 Νοεμβρίου, σε μια πίστα που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στο Κατάρ , πριν ολοκληρωθεί η σεζόν με το πρώτο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας στη Τζέντα στις 5 Δεκεμβρίου, με την αυλαία να πέφτει στο Αμπού Ντάμπι, στις 12 Δεκεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!